Copiii vedetelor, mini manechine la Kids Fashion Week

Asociația Culturală Dominium, în colaborare cu Teatrul Excelsior București a organizat cea de-a doua  ediţie Kids Fashion Week. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Politiei Romane si prezentat de actrita Stefania Dumitru care l-a intruchipa pe Spiridusul Piciulica, insotita pe scena de elevii Scolii de actorie “Ion Lucian” .

Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în modă pentru copii, prezente in colectiile Catalin Botezatu Kids , Miau Kids by Clara Rotescu, Wonder Lolita Kids by Maria Simion, Aioffe Clothing, Ambra Design by Cristina Iacomi, Nanos, Nicoleta Negura, Baby Club by Silvia, Mirela Diaconu, Brinelli, Baby Gajac by Bianca Ionita,  Adelita’s, Basic by Stephan Pelger for Kids, Razvan Ciobanu.
Evenimentul s-a bucurat de momente artistice, oferite de către tenorul Bogdan Mihai, Emilia Musala si Corurile Cantus Mundi .

N-au lipsit nici copiii de vedete. Astfel pentru Catalin Botezatu au urcat pe scena cei doi baietei ai Gabrielei Firea, aplaudati indelung de mama lor din sala, dar si Irina Columbeanu. Clara Rotescu le-a avut ca invitate pe Diana Bisinicu si fetita ei, dar si pe Ianna Nova cu cea mica, cele doua artiste au cantat dar au fost si modelele pentru colectia "mama-fiica".
Stephan Pelger a avut-o ca invitat special pe fetita Andreei Banica, Sophia, iar Razvan Ciobanu pe Sara Buzdun Rafaila, fetita care a concurat din partea Romaniei la Mini Miss World.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod