Concurenții fac din curajul lor spectacol în ultima ediție de preselecții din sezonul 8 Românii au talent!

Cei care fac ceva din orice și, mai ales, cei care fac din curajul lor spectacol urcă vinerea aceasta pe scena show-ului suprem, Românii au talent!
În ultima ediție de preselecții din cel de-al optulea sezon ne vom bucura de momente senzaționale aduse pe scenă de români hotărâți să cucerească întreaga lume.

Mâine, de la 20:30, o membră a Lotului Național de Scrimă urcă pe scena Românii au talent pentru a-și prezenta una dintre pasiunile sale și îi cucerește pe jurați și pe Smiley și Pavel cu prezența ei. Fiind vorba despre un hobby al acesteia, jurații își spun pe rând părerea despre pasiuni, timp liber și serviciu.
”Dacă ai o pasiune, ea nu trebuie neapărat să se transforme într-o meserie. Pur și simplu poate rămâne la nivel de pasiune. Eu, de exemplu, am damblaua să bat tobele, dar niciodată nu o să fac din asta o meserie.”,  îi spune Andi, iar Florin continuă cu zâmbetul pe buze: ”Mie îmi place să bat câmpii și am făcut din asta o meserie.”. După ce fata părăsește scena, jurații continuă să dezbată pe tema alegerii făcute de ea. Despre ce este vorba, vedem vinerea aceasta, în cel mai tare show de divertisment.

Naiul cucerește publicul la Românii au talent cu ajutorul unei concurente care studiază acest instrument în Olanda...
de la un olandez! Reprezentația îi uimește pe toți, iar juriul este impresionat de talentul ei. ”Dacă ai și atingerea aripii de înger, sublimul are deja o explicație.”, spune Mihaela, fermecată de momentul prezentat. ”Ești un Jimi Hendrix al naiului!”, spune Florin, iar Andra continuă la finalul numărului: ”Este genul de român care merge în străinătate și ne face mândri că suntem români! Bravo ei!”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod