Concerte la Hard Rock Cafe

Joi, 15 iunie, ora 21.30 – Concert MIHAI MARGINEANU
Pe 15 iunie, începând cu ora 21:30, Mihai Mărgineanu & Band te aşteaptă la Hard Rock Cafe cu un show autentic, anecdote savuroase şi hituri pe saturate. Vino să cânţi "Mă iubeşte femeile","Gore din Chitila", "Zariţa" sau "Jana" într-o seară în care distracţia nu are limite!

Mihai Mărgineanu este un artist prolific şi una din cele mai simpatice şi neconvenţionale figuri ale scenei actuale. Orice concert al lui este un prilej de voie bună. Cântările simpaticului solist se transformă rapid în adevărate petreceri, la care spectatorii cântă cot la cot cu acesta, dansează nestingheriţi şi râd în hohote, pentru că showurile lui vin garniste cu glume bune şi texte meşterite cu mult haz.

Biletele pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 85 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele isi pastreaza preturile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

 

Vineri, 16 iunie, ora 22.30 – Concert DELIA


Pe 16 iunie, BestMusic Live Concerts vă invită la Hard Rock Cafe pentru un nou show live cu DELIA, începând cu ora 21:30. Solista va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare. Pentru un show total, nu vom avea mese în fața scenei pe ringul de dans!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru concertul DELIEI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.



Biletele au următoarele preţuri:

 
- 69 de lei, fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans;

- 110 de lei, cu loc la masă, în sală.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Sambata, 17 iunie, ora 22.30 – The Band pe terasa Hard Rock Cafe


Vară, soare, dar şi umbră şi răcoare? Le poţi avea pe toate şi nu doar la mare! Plus muzică bonus pentru totală încântare! Unde? Pe terasa Hard Rock Cafe – o adevărată oază de relaxare, unde The Band aduce voie bună şi melodii binecunoscute pe 17 iunie.

Trupa reuneşte artişti cu experienţă şi abordează un repertoriu divers şi antrenant, ce include hituri din cele mai reprezentative perioade ale istoriei muzicii. Elementul cheie al show-urilor The Band este energia debordantă, iar plăcerea lor de a cânta se vede cu ochiul liber. Cu o prezenţă scenică bine pusă la punct, Claudiu Dante - voce, Andreea Vatavu – voce, Simona Dumitru – clape, Alex Gomez - tobe, Theodor Groszmuk – bass şi Sarmis Dumitrescu - chitară, transformă fiecare concert într-un adevărat spectacol.

Intrarea la concert va fi liberă. Rezervări la 021 2066261.

 

Miercuri, 21 iunie, ora 22.30 – Concert Carla's Dreams


Pe 21 iunie, BestMusic Live concerts vă invită la Hard Rock Cafe pentru un show inedit Carla's Dreams.

Îi iubeşti, le asculţi muzica, ai trăit la intensitate maximă fiecare concert sau fiecare piesă nou lansată. Carla's Dreams sunt artiştii în continuă ascensiune, care bucură fani din întreagă lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive şi sound-ul divers. În 2015 şi 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor şi televiziunilor de specialitate săptămâni întregi: "Cum Ne Noi", "Te rog", "Sub pielea mea #eroina", "Acele" sau "Imperfect".

Carla's Dreams sunt câştigătorii incontestabili ai ediţiei de anul acesta al Media Music Awards, cu 8 premii câştigate la cele mai importante categorii; "best group", "best song", "best video". Colaborări cu artişti de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa "Sub pielea mea" pe locul 11 pe Shazam în lume, muzica celor de la Carla's Dreams cucereşte şi alte ţări, în afară de România şi Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franţa, Croaţia, Turcia, Finlanda, Austria. Anul trecut solistul de la Carla's Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu masca din lume.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzică,Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară) şi la Hard Rock Cafe.



Biletele au următoarele preţuri:

- 119 de lei, cu loc la masă, în sală

- 69 de lei, fără loc, în faţă scenei.


Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod