Concerte @ Hard Rock Cafe

Vineri, 31 martie, ora 22.30 – concert Alex Musat & Band-  Alex Musat, tanarul bistritean care a uimit o tara intreaga cu a lui chitara si voce la Vocea Romaniei, canta la Hard Rock Cafe alaturi de trupa sa, vineri, 31 martie de la ora 22:30. Alaturi de Alex pe scena ii veti vedea si pe Mihai Margineanu, dar si pe Thea (Teodora Buciu), castigatoarea trofeului Vocea Romaniei.

Fiecare evolutie a sa in cadrul show-ului Vocea Romaniei a fost un moment unic si magic. Alex Musat a reusit sa readuca la viata blues-ul prin pasiunea si sensibilitatea pe care le emana de fiecare data. Desi are o varsta frageda, tanarul chitarist a atins o maturitate muzicala care nu trece neobservata.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. Biletele au următoarele preturi: VIP: 55 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri); acces General: 39 de lei, cu loc la masa in sala; fara loc: 39 de lei.

Sambata, 1 aprilie, 22.30 – Concert Friends - Sase muzicieni cu experienta, voie buna cat cuprinde, ritmuri diverse si melodii cunoscute.
Acestea sunt ingredientele minune din reteta pentru o seara perfecta de sambata, la Hard Rock Cafe! Vino alaturi de grupul Friends pe 1 aprilie de la 22.30, sa te bucuri de muzica si de o seara cu prietenii tai! Te asteptam în gasca mare sa asculti live hituri precum “Walk of Life” (Dire Straits), “Valerie” (Amy Winehouse), “Billie Jean” (Michael Jackson), “Funhouse” (Pink), “Kalasnikov” (Goran Bregovic) si multe altele.Intrarea la concert este libera.

Duminica, 2 aprilie, ora 19.30 – Gala Premiilor de Jazz – Premiile Muzza


Fundatia MUZZA si Institutul Cultural Roman, organizeaza duminica, 2 aprilie 2017, ora 19.30, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz pe 2016 - Premiile MUZZA. Ajunsa la editia a XV-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevarata sarbatoare pentru aceasta breasla ce isi propune, ca de fiecare data, sa evidentieze si sa premieze cele mai reusite performante din acest domeniu in anul precedent.

Gala din acest an ii are ca invitati, printre altii, pe multipremiatul pianist Sorin Zlat-Marele premiu la Monaco-2013 si Marele premiu la Jacksonville-USA-2015; tinerii muzicieni laureati ai unor recente concursuri precum ANAMARIA MARANDA, grupurile SECRET FORMULA, BORDER SPLIT si GROOVY BASTARDS, DUO KRISZTINA KOSZORUS–SASZ CSABA, autenticul bluesman ROBBIE SOUTHRMEN, ingeniosul DUO MARIA RADU-CRIN GRIGORE, extrem de sensibila cantareata OANA CATALINA BETA, care va fi acompaniata de maestrul pianist PUIU PASCU, trupa EKUE BAND (Cuba) si experimentatii blues-mani din FLORIN GIUGLEA GROUP, care nu mai au nevoie de nici o alta prezentare pentru a starni interesul publicului.
Nu vor lipsi nici invitati surpriza.

Toate formatiile premiate vor sustine micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz si blues. Gala este organizata cu sprijinul unor institutii, sponsori, parteneri media, muzicieni si simpli prieteni, toti avand aceeasi pasiune – jazzul. Editia din acest an a Galei se doreste un modest omagiu pe care il aducem regretatilor muzicieni plecati dintre noi in anul precedent: ADRIAN ENESCU, MARIN PETRACHE PECHEA si MARIUS POPP. Evenimentul va fi prezentat de Anca Romeci si realizat de Alexandru Sipa.Pretul biletului de intrare este de 35 RON.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. Rezervari de locuri se pot face la tel. 021-2066261. Detalii pe www.fundatiamuzza.ro si la tel. 0744-48 44 82.

Miercuri, 5 aprilie, ora 21.30 – Concert acustic VAMA

Pe 5 aprilie, de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un show acustic cu una dintre cele mai iubite trupe românesti, VAMA! Baietii scot chitarile din priza si va asteapta sa ascultati hiturile trupei intr-o reinterpretare unica, dupa 3 ani de la precedentul show de gen din Hard Rock Café.
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tai preferați si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garantează cea mai placuta experienta live.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, precum si in ziua concertului la intrare.
Biletele au următoarele preturi:Cu loc la masa: 90 lei; Fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans: 55 lei.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod