Concerte @ Hard Rock Cafe

Vineri, 24 februarie, 22.30 – Concert tribute Pink Floyd cu Speak Floyd.
Pe 24 februarie, METALHEAD şi BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, la un show extraordinar cu SPEAK FLOYD, singura trupa românească tribut Pink Floyd!

Speak Floyd reuşesc să recreeze atmosfera psihedelică şi să amintească publicului de piese care au dominat topurile, nu doar prin muzică, ci şi prin versurile filozofice. Membrii trupei: Dudu Isabel (Seven), Sandy Deac, Kovacs "Kovi" Laszlo, Janky Zsolt, Kolumban Zoli, Edi Raită şi Lazăr Rudy se adresează iubitorilor de rock progresiv de cea mai bună calitate, dar şi celor care descoperă abia acum misterul Pink Floyd.

Formaţia Speak Floyd s-a înfiinţat în ianuarie 2010 la Cluj si are în componenţă muzicieni cu experienţă, care, din pasiune pentru muzica formaţiei Pink Floyd, au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiraţie şi de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România. Prestaţiile de excepţie pe care le realizează membrii trupei când apar pe scenă, atenţia şi seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize, de care sperăm să se poată bucura cât mai mulţi iubitori de muzică bună din România şi din alte ţări.

Biletele pentru showul Speak Floyd se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 40 de lei, cu loc la masă, în sală

- 55 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.


Sambata, 25 februarie, 22.30 – Concert TimeOut


Trupa TimeOut te invită la Hard Rock Cafe pe 25 februarie, la o frumoasă feerie muzicală, în care îi vei regăsi pe Speedy Gonzales, Freddie Mercury, Tina Turner şi Elvis, alături de multe alte personaje şi refrene celebre.
În propriile cuvinte, membrii trupei sunt: "o gaşcă de săriţi de pe fix din Bucureşti, cu importante accente de nebunie în cel mai fun mod cu putinţă", aşa că nu pierdeţi întâlnirea cu TimeOut de la Hard Rock Cafe!

Distracţia va începe la ora 22.30 şi intrarea va fi liberă.


Miercuri, 1 martie, 21.30 – Concert Red Parlament


În prima zi de primăvară, cinci băieţi talentaţi şi carismatici, în frunte cu solistul Doru Isaroiu, vor oferi mărţişoare pe portativ la Hard Rock Cafe! Red Parlament va saluta ziua de 1 martie cu voie bună, chef de dans şi hituri pop-rock ce au făcut istorire! Vino să asculţi şi să cânţi "Sex On Fire" (Kings of Leon), You Give Love a Bad Name (Bon Jovi), It's My Life (Bon Jovi), Kiss (Tom Jones), Faith (George Michael) şi multe alte piese care au ocupat primele poziţii în topurile ultimelor decenii!



Red Parlament înseamnă rebrenduirea trupei Parlament, care s-a lansat în anii 2000 cu hitul "Vine vara". A făcut furori cu albumul „Trăieşte-ţi viaţa", de pe care s-au mai remarcat piese că „Valul", „E frumoasă foc" şi „Suflet pierdut". Trupa activează sub această denumire din 2015, dar cei şase muzicienii concertează împreună încă din 2010. Alături de Doru Isaroiu – voce şi Vali Isaroiu - tobe, în Red Parlament îi mai regăsim pe: Cristi Ungur - Clape, backing vocals, Răzvan Marcuci - Bass, backing vocals şi Otto Harasz – Chitară.
Pentru seara de 1 martie Red Parlament v-a pregătit un show de zile mari, cu muzică pe toate gusturile, distracţie pe săturate şi intrare liberă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod