concerte @ Hard Rock Cafe

27 octombrie, ora 21.30 – Concert Iris & Cristi Minculescu


IRIS revine, în formula sa de aur, pe 27 octombrie, la Hard Rock Cafe! BestMusic Live Concerts te invită să te bucuri de un spectacol rock electrizant şi să cânţi alături de Cristi Minculescu melodii fără vârstă, precum “Somn bizar”, “Noaptea”, “Să nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby” sau “De vei pleca”!

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Concertul IRIS şi CRISTI MINCULESCU va începe la ora 21.30. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele preţuri:

- 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 55 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.

28 octombrie, ora 22.30 – Friendly CityBlues Concert cu  Dan Andrei Aldea si Nicu Covaci


Dan Andrei Aldea și Nicu Covaci – o colaborare pe care scena rock-ului românesc o așteaptă de aproape jumătate de secol, o întâlnire remarcabilă între doi artiști care au creat legende în muzica rock. Dincolo de granițele genului muzical care i-a consacrat, Dan Andrei Aldea și Nicu Covaci aduc în Hard Rock Cafe un eveniment inedit de blues, cu acorduri care au început, pentru fiecare dintre ei, poveștile ce ulterior s-a concretizat în Sfinx și Phoenix și au schimbat pentru totdeauna fața muzicii românești.

”Blues-ul este o anumită formă simplă de exprimare, dar care îți dă infinite posibilități de a fi tu, personal, în ceea ce interpretezi.
Asta trebuie apreciat în primul rând la blues! Cântam blues cu Moni și cu băieții în anii 60, și nu vreau să mă reîntorc neapărat la mine cel de atunci (sau la noi, cei de atunci) pentru că eram mai tineri, mai liberi, mai lipsiți de griji, ci pentru că eram mult mai uniți. Este valabil pentru mulți din rock-ul românesc...
Dan Aldea este un interpret care poate provoca live cele mai intense stări emoționale, și de fapt în asta constă arta. Ne-au trebuit 40 de ani să ne întâlnim pe scenă, dar mă bucur că se întâmplă! Pe Aldea îl vezi live și te poate face să râzi, să plângi, să sari pe masă și să dansezi, îi este ușor să te ia cu el și să te ducă, pentru că el este acolo cu totul.” a declarat Nicu Covaci.

Concertul va avea loc vineri, 28 octombrie 2016, și poartă numele Friendly CityBlues Concert, amintind de prima colaborare blues a celor doi artiști - creată special pentru festivalul Wolfblues (Gărâna, iulie 2016). Le vor fi alături toboșarul Flavius Hosu și Dzidek Marcinkiewicz (Phoenix).

Biletele sunt disponibile pe www.ambilet.ro și www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Un eveniment recomandat de Rock FM.

29 octombrie, ora 22.30 – Petrecere de Halloween cu V.O.X.


Hard Rock Cafe are antidotul perfect pentru cea mai înfricoşătoare noapte din an: distracţie cât cuprinde şi muzică bună, alături de trupa VOX! Solista trupei, Iuliana Tudor, participă la actuala ediţie a concursului Vocea României, iar din playlistul concertului nu vor lipsi câteva dintre piesele cu care a făcut senzaţie în celebrul show TV.
Decorurile de sezon vor fi la loc de cinste, melodii precum “Simply The Best”, “Gus Gus” sau “Kalashnikov” te vor ţine pe ringul de dans toată seara, iar dacă îţi faci apariţia într-un costum de senzaţie, îndrăzneţ sau pur şi simplu…diferit, intri în concursul cu premii surpriză. 
Evenimentul va avea loc pe 29 octombrie, de la ora 22.30. Intrarea va fi liberă şi distracţia nelimitată!

2 noiembrie, ora 21.30 – Concert Timpuri Noi


BestMusic şi METALHEAD te invită la Hard Rock Cafe, joi, pe 19 mai, de la ora 21:30, să petreci o seară PERFECTĂ cu una dintre cele mai longevive trupe de rock româneşti, Timpuri Noi! Invitaţi speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran şi Văru’ Maftei!

Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii şi, în formula actuală, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid. De la înfiinţarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor şi chitarist.
Începând cu anul 2011, Dan Iliescu a preluat şi rolul de solist, continuând şi misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Pentru cei care nu ştiu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le ştie atât de bine: Stere, Tanţa, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata... iar lista poate continua, cu doar câteva excepţii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Biletele se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:

- 30 de lei, cu loc la masă, în sală;

- 40 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete).

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.

Un eveniment recomandat de Rock FM.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod