Claudia Pavel și Giani Kiriță fac echipă cu Diță și Natanticu, astazi la Pe bune!

Începând de astăzi, de la 22:30, spunem Pe bune?! în noul quiz show prezentat de Andi Moisescu. Și pentru că o oră de râs ajută la arderea a 160 de calorii, ne menținem în formă cu întrebări neșteptate și răspunsuri șocante, dar și cu două echipe extrem de amuzante, conduse de căpitanii Costi Diță și Cosmin Natanticu.

În această seară, în prima ediție Pe bune?!, Costi îl va avea alături pe Giani Kiriță, iar Cosmin se va baza pe intuiția feminină și cunoștințele Claudiei Pavel.

Vor fi 12 întrebări interesante și 500 lei pentru fiecare răspuns corect, însă întrebarea finală, cea cu numărul 13, poate da lovitura de grație și poate schimba totul. De asemenea, susținătorii sunt foarte importanți, pentru că banii câștigați vor merge la ei. Tocmai de aceea este strict decizia lor în ce tabără se așază.
Printre categoriile care se vor fi pe panou astăzi sunt: Antipozi, De vis, Munca bate faima, Hali-ce?! sau Haute couture.

Tot astăzi, vom afla răspunsurile la întrebări precum: Ce făceau romanii pentru a ține bolile la distanță?, Ce măsoară un halimetru?, Cum poți preveni căderea picăturilor de ceară de pe o lumânare aprinsă? sau Ce este triskaidekafobia?.
Un prezentator genial + doi căpitani demențiali! Primul întreabă, ceilalți doi răspund, iar publicul câștigă.

În seara aceasta, de la 22:30, Pe bune?!, numai la PRO TV!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod