Casting pentru doua noi productii de cabaret!

Teatrul de Cabaret si Variete, organizează în data de 28 august 2016, casting pentru doua noi spectacole de cabaret in Romania: “The cabaret must go on”  si “ Le petite Paris”. Spectacolele vor fi realizate de catre Teatrul de Cabaret si Variete si se vor juca  pe noua scena  a salii Q din Bucuresti si  vor purta semnatura Stelian Milu si Florin Maris. Acestea sunt realizate cu ocazia a 5 ani de la infiintarea singurului Teatru de Cabaret si Variete din Romania.

Construite ca  doua spectacole de anvergură, gândite atât pentru publicul bucurestean cat si pentru turisti, noile productii vor aduce o noua stralucire si bucurie pentru suflet cât și pentru minte deopotrivă.

Echipa de creație este compusă din regizorul si actorul Stelian Milu, coregraful Florin Maris , light designerul Bogdan Vladici si costume realizate de catre Delphi Design.

Castingul, care va avea loc în sala Q din cadrul Quedesh Club, se adresează atât balerinilor cât și dansatorilor si vizează realizarea trupei de balet. Acesta se adresează persoanelor (fete și băieți) cu experiență în dansul clasic, contemporan și de caracter avand minimum de inaltime: fete – 1,65 m si baieti 1, 75 m si se va desfășura în două etape, astfel:

- prima etapă, care se va desfășura în data de 28 august 2016, constă în interpretarea unui moment solo cu durata maximă de 2 minute; 

- etapa a doua, care va avea loc în data de 6 septembrie 2016, candidații care au fost selectați în prima etapa vor prezenta un moment de  improvizație apoi vor interpreta un moment coregrafic  sub indrumarea coregrafului Florin Maris.

Coloana sonoră pentru momentul solo va fi asigurată de către candidat, iar coloana sonoră pentru momentul de improvizație va fi asigurată de organizatori.

Pentru înscrieri, persoanele interesate sunt rugate să trimită următoarele informaţii: CV (cu poză actuală),  coloana sonora pentru momentul solo. Candidaturile pot fi trimise pe adresa:
office@teatruldecabaret.ro avand specificatia CASTING CABARET până în data de 27 august 2016 cel târziu.

Perioada de repetiții este 8 septembrie – 4 octombrie, iar primele reprezentații ale spectacolelor  vor avea loc în 5 octombrie si 7 octombrie 2016.

Pe toata durata spectacolelor se asigura contract de munca. Cei admisi la acest casting vor trebui sa aiba diponibilitatea plecarii in turnee in Romania.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod