Andreea Marin le consiliază prin telefon pe ambasadoarele #NuExistăNuSePoate

Cine și-ar fi imaginat că celebra Andreea Marin își dedică puținul timp liber rămas de zi cu zi pentru a consilia prin telefon doamne care au nevoie să învețe ce înseamnă un stil de viață sănătos?

Îndrăgita vedetă se implică trup și suflet în a oferi toate in-formațiile necesare ambasadoarelor mișcării naționale #NuEx-istăNuSePoate și, în acest sens, supervizează îndeaproape pro-gresul acestora și le consiliază în permanență prin aplicația de conversație pe telefon.

Andreea Marin a creat în acest sens un grup de susținere pe WhatsApp, prin care le urmărește îndeaproape progresul, orarul programărilor la clinicile și saloanele de înfrumusețare, conținutul postărilor Social Media,  dar oferă și numeroase sfaturi de nutriție și motivaționale.

Andreea Marin nu neglijează acest “grup de suport online” nici măcar în timpul weekendurilor sau în vacanțe, vedeta făcându-și timp să răspundă tuturor întrebărilor sau să reacționeze atunci când consideră ca este necesar  suportul ei.

“Pot spune că formăm o familie tare frumoasă, iar, cu ajutorul tehnologiei, suntem mai conectate ca niciodată. Ne-am cunoscut la începutul campaniei într-un cantonament, iar prin grupul de pe WhatsApp ne susținem și ne încurajăm reciproc. Este foarte important ca eu să fiu acolo pentru ele de fiecare dată când au nevoie de mine. În calitate de inițiator al campaniei văd acest lucru ca o responsabilitate și-mi doresc ca viața acestor femei să să se schimbe radical în cele două luni de <cantonament al frumuseții, minte, trup și suflet”. Rezultatele obținute până acum sunt uimitoare, iar saloanele partenere Top Line din țară au pus la dispoziție cele mai noi și avansate aparate pentru remodelare corporală și întinerirea tenului. Abia aștept să le vedeți la finalul campaniei, la jumătatea lunii iulie”
, spune Andreea Marin.



Campania Nu Există Nu Se Poate, inițiată de Andreea Marin și susținută de Top Line România, a ajuns în acest an la ediția a treia. În anii precedenți, femei din toate colțurile țării au trăit aceeași experiență a transformării minte, trup și suflet, cu rezultate uimi-toare, pe termen lung.

Pe parcursul celor două luni de campanie cele 8 ambasadoare au beneficiat de susținere din partea Top Line prin saloanele partenere din București și din țară și au urmat tratamente prin care și-au remodelat corpul, dar și tratamente revoluționare pentru ten, având la dispoziție cele mai noi tehnologii disponibile la nivel mondial, aduse în România de Top Line.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod