Andra a terminat cu succes maratonul muzical de la Sala Palatului!

Timp de trei zile, la Sala Palatului s-au auzit cele mai iubite piese ale Andrei! Artista a făcut un show extraordinar pe scenă, a dansat, a trecut prin mai multe genuri muzicale, iar la un moment dat a cântat și la tobe! Spectatorii au fost fascinați de superproducția AIEVEA, un regal artistic.

Andra a cântat live timp de două ore și 15 minute în fiecare dintre cele trei seri, întregul show depășind în fiecare zi două ore și jumătate. A fost un efort vocal deosebit pentru care artista s-a pregătit numai cu odihnă și pauze vocale.

Andra a schimbat mai multe ținute special create pentru această ocazie, marcând astfel fiecare capitol al spectacolului cu un look aparte.

Pentru prima piesă din spectacol, Andra l-a invitat pe Pacha Man alături de ea pe scenă. Au urmat și alte duete care au făcut deliciul publicului: Connect-R, Liviu Teodorescu, Alex Velea, Irina Rimes, Calin Goia, Aurelian Temișan și Dan Bittman. O altă apariție neașteptată a fost cea a Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, împreună cu taraful lor alături de care au prezentat un moment unic de muzică lăutărească.

După “Dragostea rămâne”, ultima piesă din concert, artista s-a întors pe scenă în aplauzele publicului, pentru bis, și a cântat “La Refren”, ajutată de fanii din sală.

Andra a trecut prin mai multe stiluri muzicale, de la pop, la rock, latino, muzică lăutărească, dar și muzică ușoară românească, un gen care a fost apreciat de nostalgicii din sală.

În fiecare zi, părinții Andrei și frații ei au fost în sală pentru a o susține, iar în ultima zi, David și Eva au venit să o încurajeze. Micuța Eva a urcat pe scenă în momentul în care Andra, împreuna cu Taraful din Clejani, cânta piesa “Cine numele mi-l poartă”. In sală, în fiecare zi s-au numărat printre spectatori prieteni și cunoscuți ai artistei: Andreea Esca și Alexandre Eram, Adrian Sana, Adelina Pestritu, JO, Anne Marie Feher, Andrei si Gratiela Duban și mulți alții.

 

Ca totul sa sune impecabil, Andra a avut 3 backing vocals, iar trupei cu care artista merge în concerte i s-au mai alăturat 10 violoniști, 5 suflători, încă un chitarist și un percuționist. Pe scenă au mai urcat dansatori și acrobați care au uimit spectatorii in fiecare moment.

Ecranele de LED imense de pe scenă au insumat 200 metri pătrați și au oferit o experiență vizuală excelenă. Productia muzicala a showului a fost realizata, ca și anul trecut, de Serban Cazan si Marius Pop de la Hahaha Production. Ei au reorchestrat toate piesele din concert, munca lor însumand sute de ore in studio.

Regia spectacolului AIEVEA a fost semnată de Adrian Batista. Show-ul a fost produs de Andra Records și Arena Events.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod