AMI: "Cand nu cant, ascult muzica, scriu versuri sau imi creionez in minte liniile melodice pentru piesele mele"

E cea mai mica cantareata de la noi, dar are talent cat cuprinde. AMI a cucerit radiourile si televiziunile muzicale din Romania. Este o prezenta sensibila, aparte si ne-a raspuns cu sinceritate la intrebari.

Care sunt trucurile tale de frumusete?

In primul rand frumusetea vine din interior si este foarte important sa ne simtim bine in pielea noastra. Mama mi-a spus intotdeauna ca cel mai important truc al unei femei este sa fie naturala, simpla si stralucitoare in acelasi timp. Ca zambetul sincer care se citeste in ochii femeii este cartea de vizita a frumusetii interioare. Sunt adepta unui look natural si renunt la farduri ori de cate ori pot.
 
Cat de des ajungi la cosmeticiana?

Nu ajung foarte des in saloanele de infrumusetare, asta pentru ca am invatat sa am singura grija de tenul meu si chiar imi face placere sa-mi prepar acasa unele masti de hidratare pentru fata sau par, care la mine functioneaza extrem de bine.



Ce nu lipseste din geanta?

Telefon, casti, parfum, balsam de buze.

Cand nu canti?

Aici as putea sa va raspund in doua moduri. Nu cant atunci cand dorm, dar adorm cantand chiar daca nu cu voce tare. Asta ar putea fi un raspuns. Al doilea ar fi: Cand nu cant, ascult muzica, scriu versuri sau imi creionez in minte liniile melodice pentru piesele mele. Citesc, urmaresc serialele mele preferate, imi plac plimbarile si gatesc pentru a ma relaxa.

Cum e la asa mare distanta de casa?

Distanta fizica e una foarte mare, dar sufleteste suntem unul langa celalalt, zi de zi. Vorbim zilnic la telefon, desi nu e acelasi lucru ca si prezenta. Linistea de acasa este linistea sufletului meu. Nu mi-e usor deloc sa stau departe de casa, de locul unde am copilarit si am crescut si de care ma leaga amintiri, dar stiu ca familia mea este alaturi de mine si ma incurajeaza in tot ceea ce imi propun sa fac.

Asta imi da forta si energia de care am nevoie sa trec mai usor peste aceasta distanta. Este un avant cu care pot merge pe drumul meu cu incredere.

Cum te feresti vara de soare?

Iubesc soarele, nu m-as feri niciodata de el! Recunosc ca ma ascund de razele puternice, purtand o palarie sau un turban. Daca e de mers la plaja, neaparat folosesc o crema cu factor mare de protectie, nu ma expun la soare la orele de varf si beau multa apa pentru hidratare.

Ce nu ai in cariera si ti-ai dori?

Mi-ar placea sa cant o piesa alaturi de fratele meu, Andrei, amandoi cu viorile si vocea. In viitorul apropiat cu siguranta se va intampla si acest lucru, pentru ca ne dorim de foarte multa vreme acest "featuring fratesc" :D

Ai un clip, ultimul, in care dansezi foarte mult.
Cum a fost intalnirea cu dansul?


Dansul e o alta extensie a mea pe care nu am exploatat-o la maxim si nici nu am aratat-o pana acum. Chiar daca nu am cochetat foarte mult cu dansul la un nivel profesionist, mi-am dorit ceva in plus pentru clipul piesei "Ma Omoara" si am facut tot posibilul ca in 3 zile sa invat coregrafia.

Ce nu stiu oamenii despre AMI?

Ca mama imi spune "buburuza mea draga" si tata "printesa lui tata" :D Ca in adolescenta mi se spunea "fata cu vioara".  Ca am un numar foarte mic la picior- 34,35!!!!. Ca am 27 de ani, desi multi nu cred asta ( .. si ma bucur!) Ca pe langa muzica, am absolvit si Scoala de Televiziune "Tudor Vornicu" si ma pricep sa prezint un grupaj informativ.
Ca multi oameni nu stiu inca cine e AMI, dar imi fredoneaza cu drag melodiile, ca apoi sa o descopere pe fata care le canta… Si asta e cea mai mare multumire a mea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod