Alina Eremia este pe primul loc in tendintele Youtube

Alina Eremia, artista ale carei single-uri au fost de fiecare data in topurile radiourilor a ajuns in acest weekend pe primul loc in tendintele Youtube cu cel mai recent hit, “Imi dai curaj”.
Noul single este o colaborare inedita pe piata muzicala din Romania dintre Alina Eremia si Grasu XXL si se afla pe primul album al artistei, 360. Acesta a fost lansat saptamana trecuta in cadrul unui concert live cu band la Fratelli Lounge si cuprinde atat piesele consacrate ale Alinei Eremia precum “De ce ne indragostim”, “Poarta-ma” sau “Cand luminile se stig”, cat si viitoarele ei single-uri “Asa a fost sa fie”, “In doi” sau “Cineva”.

Alina Eremia feat. Grasu XXL- “Imi dai curaj”: https://youtu.be/DIItZbSqQXg

Videoclipul piesei "Imi dai curaj" este realizat intr-un cadru minimalist ce pune in evidenta putera cuvintelor, pentru care au fost necesare 16 ore de filmare in Bulgaria.
La doar o saptamana dupa lansare, acesta a ajuns pe primul loc in tendintele Youtube, unde se mentine de cateva zile si a strans peste 2,5 milioane de vizualizari.

360 este primul album caleidoscop din Romania pe care se regasesc urmatoarele piese: “Poarta-ma”, “De ce ne indragostim”, “A fost o nebunie”, “Out of my Mind”, “Vorbe pe dos”, “Imbracati sau goi”, “Nanana”, “Don’t Shut me Down”, “Dulce amar”, “Imi dai curaj”, “Asa a fost sa fie”, “Cand luminile se sting”, “In doi”, “Cineva”, “Cum se face”.
 
Albumul se gaseste in format fizic pe http://www.getmusic.ro/produse/CD/p21674-ALINA-EREMIA-360.html si in format digital pe https://mediapro.lnk.to/AlinaEremiaAlbum360PR
 
Anul acesta, Alina si-a facut debutul international, in urma colaborarii cu Novaspace, un producator american, pentru single-ul “Out of my mind”.
Videoclipul a fost filmat in Miami, piesa fiind deja difuzata pe radiourile din Australia. 
 
Alina Eremia nu are doar o voce si un timbru special, ci este totodata si compozitoare aducandu-si aportul de creatie in propriile piese. Multe dintre piesele noi de pe album sunt compuse integral de ea.  Cu sute de milioane de vizualizari pe Youtube si cu toate piesele pe radio, frumoasa artista se poate lauda cu o cariera de invidiat. Fiind una dintre cele mai apreciate cantarete din showbiz-ul romanesc, Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul “Pariu cu Viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod