Alexandra Dinu, pictorial pe un circuit de curse auto

Alexandra Dinu revine în atenția publicului din România printr-o ședință foto spectaculoasă realizată pentru coperta unei celebre reviste de fashion. Ședința foto a fost realizată de Michael Groeger pe un circuit de curse din apropiere de Milano, actrița apărând alături de două superbe mașini Aston Martin, modelele Vanquish S Volante și Vantage S V8 Roadster. Pictorialul a fost realizat de stilistele Domnica Mărgescu și Cristina Crăciun. În interviul acordat revistei, Alexandra povestește pentru prima dată despre hotărârea de a părăsi Italia, în urmă cu trei ani, pentru a începe o viață nouă tocmai la Hollywood.

“Căutam, într-un mod sau altul, o renaștere. Acest lucru se întâmpla după o perioadă foarte grea.
Fiul meu, Mario, suferise două operații la inimă, timp în care i-am acordat toată atenția. Au fost doi ani în care am anulat tot, practic m-am anulat pe mine, iar la finalul lor m-am regăsit foarte obosită și confuză. Oricum, eu am fost întodeauna adepta schimbărilor și orice schimbare este o evoluție pentru mine. Nu am plecat în America în căutarea rolului vieții. Acesta poate veni de oriunde acum pentru că nu mai există granițe în cinematografie. America este, pur și simplu, doar o nouă etapă din viața mea
”, spune Alexandra Dinu.

Succesul la Hollywood nu s-a lasat îndelung așteptat, iar în perioada următoare Alexandra va apărea în două producții importante, în care joacă alături de actori de renume precum Adrien Brody și Pierce Brosnan.
Alexandra punctează astfel cele mai importante roluri ale unei actrițe de origine română în pelicule ce poartă amprenta Hollywood.  Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distribuția peliculei “Bullet Head”, în care joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas. Pelicula va avea premiera mondială în luna Decembrie, iar Alexandra Dinu apare în scene alături de Adrien Brody.

Adrien e un suflet frumos, o persoană specială. Mi-a placut la nivel uman foarte mult. Îl admiram ca și actor înainte de a juca împreună, însă m-am bucurat să-l descopăr ca om. E profund, un artist în adevăratul sens al cuvântului. În scenariul de la “Bullet Head” există și o scenă de sărut, pentru că este vorba despre o poveste de dragoste.
Am avut însă timp să discutăm, să vorbim despre rol, chiar să ne cunoaștem cu câteva zile înainte, iar pe set totul a decurs foarte bine
”, povestește Alexandra. “Cel mai dificil rol din carieră a fost însă cel din thriller-ul “Final Score”, în care joc alături de Dave Bautista și Pierce Brosnan. Acest film va avea premiera în anul 2018, iar personajul este atât de departe de mine. Face parte dintr-un grup de criminali. Este o femeie crudă și violentă”, continuă actrița.

Pentru pictorialul de la Milano, Alexandra Dinu a fost pozată alături de mașinile Aston Martin, preferatele Agentului Secret 007. “Când spun Aston Martin primul lucru care îmi vine în minte este James Bond. Mașinile lor sunt puternice, șarmante, precum personajul lui Bond.
Aceste mașini exprimă putere, masculinitate, o doză de agresivitate, șarm și eleganță. Pentru ședința foto de la Milano am avut la dispoziție două modele: Vanquish S Volante și Vantage S V8 Roadster în culori superbe Ming Blue și Divine Red. Am avut ocazia să le văd în acțiune, deși eu un conduc. Locația era un circuit, așa că persoanele de sex masculin prezente acolo nu au rezistat tentației de a le testa limitele. Și o veste bună. Mașinile Aston Martin vor putea fi achiziționate în curând și în România, la București, din showroom-ul propriu
”, adaugă Alexandra Dinu.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod