Ulei de masaj SENZUAL BIO

Lasati-va sedusi de Uleiul de masaj Senzual BIO! Parfumuri incantatoare si fructate de uleiuri esentiale BIO de Ylangylang, Cedru, Mandarina Verde, Géranium va vor incanta simturile si va vor fermeca. Uleiuri vegetale atent selectionate de Sambure de Caisa, Jojoba, Migdala si Susan, bogate in vitamina E naturala, hranesc, protejeaza si catifeleaza pielea. Un cocktail veritabil de uleiuri pretioase pentru un masaj delicat, un moment subtil de mangaiere si voluptate! « Parfum afrodisiac, imbatator ! »; «Textura unica, nu lasa un film gras si nu lasa pete pe haine ! »
Lasati-va sedusi de Uleiul de masaj Senzual BIO! Parfumuri incantatoare si fructate de uleiuri esentiale BIO de Ylangylang, Cedru, Mandarina Verde, Géranium va vor incanta simturile si va vor fermeca.  Uleiuri vegetale atent selectionate de Sambure de Caisa, Jojoba, Migdala si Susan, bogate in vitamina E naturala, hranesc, protejeaza si catifeleaza pielea. Un cocktail veritabil de uleiuri pretioase pentru un masaj delicat, un moment subtil de mangaiere si voluptate! « Parfum afrodisiac, imbatator ! »; «Textura unica, nu lasa un film gras si nu lasa pete pe haine ! »

Rezultate: Un masaj delicat pentru o trezire a SIMTURILOR.
Adevarata ingrijire a corpului, hraneste, protejeaza si catifeleaza pielea. Mod de utilizare:  Aplicati pe corp, masand usor. Evitati expunerea la soare dupa aplicare.  Mod de prezentare:  Un flacon din plastic reciclabil transparent de 150 ml, foarte practic, datorita capsulei de dozare. In cutie pentru a evita expunerea la lumina. Un Ulei de masaj si ingrijire in armonie cu natura. Produs cosmetic ecologic si biologic certificat de ECOCERT.  Certificat COSMEBIO. Un continut maxim de ingrediente NATURALE si BIOLOGICE.  Florame este impotriva testelor pe animale.

Nu contine PARABENI, PHENOXYETHANOL, SILICON, OGM, sau DERIVATI DE ORIGINE PETROCHIMICA, fara COLORANTI sau PARFUMURI SINTETICE.
Ingrediente rezultate din AGRICULTURA BIOLOGICA, pentru confortul fiecaruia si respectarea naturii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod