Alina Ionescu de la 'Bravo, ai stil' slabeste fara efort

Alina Ionescu ne dezvaluie cateva dintre secretele ei de stil. Fosta concurenta a show-ului “Bravo ai stil”, de la Kanal D, spune ca pentru a fi in forma, pe langa o alimentatie sanatoasa si drumuri frecvente la sala, recurge la o tehnologie pe care a descoperit-o de ceva timp si care face minuni atunci cand vrei sa scapi de cativa centimetri sau vrei sa-ti tonifici corpul intr-un timp foarte scurt.

“Am noroc ca Dumnezeu m-a inzestrat cu un metabolism care are arderile puternice si ma ingras destul de greu, chiar daca mananc toate prostiile, asa ca pentru mine nu exista lupta cu kilogramele in plus.
Mananc cat se poate de sanatos, merg la sala si uneori la masaj. Se mai intampla sa trag chiulul de la sala si daca trebuie sa arat ca si scoasa din cutie pentru un eveniment fac VelaShape II, e un tratament cu o tehnologie revolutionara pe care am descoperit-o de ceva timp la Atelierul de Slabit. Pur si simplu, dupa o sedinta iesi de acolo mai supla cu cativa centimetri. M-a ajutat foarte mult la tonifierea pielii si la eliminarea celulitei
”, ne-a spus Alina Ionescu.

Cum urmeaza perioada Craciunului cu mese pline de bunatati, am incercat sa aflam de la Alina, ce sfaturi le ofera doamnelor care-si fac griji pentru silueta lor: “Nu exagerati cu mancarea, gustati din fiecare preparat cate putin si incercati sa faceti miscare indiferent ca e ski, plimbat in parc cu familia, orice.
Pana si o zi la sanius va ajuta sa slabiti!
”, a adaugat Alina.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miru08 pe 19 Dec 2016, 16:21
    scoate virgula

    virgula intre subiect si predicat

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod