Vegeta condiment lichid pentru gratar

Condimentele pentru grill  au luat o noua forma, adaptata ritmului de viata rapid in care traim, astfel ca – pentru un efect rapid si eficienta maxima - se gasesc si sub forma lichida. In doar jumatate ora ‚rezolva’ jumatate kilogram carne! Fie ca iti doresti o varianta cu bere pentru marinare, fie ca vrei o aroma de usturoi sau poate preferi ceva picant, o marinada pe gustul tau sigur gasesti! Avantajul este ca ai un mix gata preparat si nu mai trebuie sa alergi prin piata si magazine dupa ardei iute, coriandru, ghimbir, ceapa uscata, usturoi uscat, telina uscata, ardei gras, boia dulce, piper negru, foi de dafin si multe altele, pentru ca totul este deja pregatit ‚de-a gata’.

E fix ca in zicala „Esentele tari se tin in sticle mici.”...doar ca in cazul de fata intr-o punguta ermetica.

Chef Liviu Balint, ambasador Podravka Romania, are o recomandare gustoasa si sanatoasa pentru atunci cand te decizi sa incingi gratarul: frigarui de pui cu rozmarin. Ai nevoie de: 1,2 kg de piept de pui dezosat sau pulpe dezosate, 2 linguri de rozmarin tocat proaspat, 60 ml vin alb sau vermut si un plic de Vegeta condiment lichid Barbeque pentru marinare care poate fi folosit pentru toate tipurile de carne la gratar.

Mod de preparare: Puiul se taie in bucati de 3-4 cm si se pune intr-un bol. Se amesteca cu vinul, rozmarinul, piperul si plicul de Vegeta condiment lichid Barbeque pentru marinare. Se acopera si se lasa deoparte pentru a se ‚patrunde’, dupa care se scoate puiul din marinada. Bucatelele de carne se aliniaza militareste pe betisoarele de frigarui, care apoi se pun destoinic pe gratar pentru 8-10 minute, respectiv cate 4-5 minute pe fiecare parte. Frigaruile se servesc calde, cu rondele de vinete si dovlecei la gratar.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod