Vase mai curate cu detergenții de vase Klintensiv Davera

Curătenia este o operațiune complicată, dar atât de necesară. Fiecare dintre noi ne raportăm în mod diferit la acest proces, însă e atât de plăcut să simți mirosul proaspăt care domnește într-o casă curată.

Una dintre etapele zilnice pe care o parcurgem atât eu, cât și tu este spălarea vaselor. Indiferent că avem sau nu mașina de spălat vase, fiecare dintre noi luăm la curățat măcar câteva cești și farfurii în fiecare zi. Tu ce alegi în cadrului acestei rutine cotidine? Pentru ce detegenți optezi? Eu am descoperit de curând gama Klintensiv Curățare – Davera. Cu un parfum plăcut și lejer, detergenții de vase beneficiază de o putere mare de spumare, degresare și spălare.  Și uite așa, frecatul cu buretele sau cu peria de vase nu mai sunt necesare când ai la îndemâna detergenții pentru spălarea vaselor Klintensiv Curățare – Davera.
 
E important să nu uiți că aceste produse se utilizează atât pentru spălarea manuală a ustensilelor de bucătarie, cât și pentru curățarea suprafețelor tari acoperite cu grăsimi animale sau vegetale.
A venit momentul să vrei mai mult pentru tine și pentru casa ta. Alege Klintensiv Curățare – Davera.



Klintensiv Curățare – Davera este un aliat în domeniul curățeniei generale. Cu un număr de peste 20 de produse în portofoliu, brandul pune la dispoziție soluții pentru curățarea pardoselilor, a geamurilor și a accesoriilor de bucătărie.

Klintensiv Curățare – Davera este parte integrantă brandului mamă Klintenisv, creat si fabricat în Romania, de către compania Pro Integrator Group.

Pret detergent 500 ml - 7 lei
Pret detergent 5 l - 30,5 lei
https://shopklintensiv.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod