The Harp Bakery - la granita dintre cafenea, boulangerie si bistro

Proprietarii The Harp Irish Pub au lansat la inceputul lunii decembrie un nou concept – The Harp Bakery. Noua locatie este un spatiu cald si confortabil, cu o atmosfera familiara si preparate realizate cu grija si servite cu suflet.

Aflata la granita dintre cafenea, boulangerie si bistro, The Harp Bakery combina caracteristicile unei acestor trei concepte intr-o formula originala. Interiorul clasic si confortabil are aerul unui camin primitor, unde clientii gasesc o cafea de cea mai buna calitate, patiserie autentica frantuzeasca, paine proaspat coapta, gustari consistente, dar si o selectie de preparate culinare elaborate.

Pentru amenajarea The Harp Bakery au fost folosite materiale naturale, calde – caramida, lemn, piele – care dau o senzatie placuta, confortabila, autentica.

In centrul conceptului se afla semineul, un element puternic care incalzeste spatiul, la propriu si la figurat. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, iar iluminarea este calda si odihnitoare.

Preparatele culinare sunt puse in valoare de vitrina generoasa in care sunt expuse, asa incat clientul sa poate privi si alege cu usurinta dintre zecile de optiuni. Bucataria deschisa intareste legatura dintre The Harp Bakery si oaspetii sai, care pot vedea cum bucatarii pregatesc pe loc preparatele apetisante.

La The Harp Bakery, cafeaua este cartea de vizita - cele doua sortimente Totti (blend si single origin), furnizate de Strauss Romania, sunt transformate de barista pasionati si bine pregatiti in cele mai savuroase experiente.

De trainingul echipei de barmani s-a ocupat Paul Ungureanu, unul dintre cei mai titrati barista romani, castigator al numeroase premii in competitii locale si internationale. In vitrina The Harp Bakery, clientul gaseste produse de patiserie autentica frantuzeasca, selectionate si aduse in Romania de Nicolai Tand.

Alaturi produsele de patiserie, in meniul The Harp Bakery se afla preparate pentru gustari consistente si chiar mese complete: sandwich-uri si wrap-uri, quiche-uri, salate, pizza, paste, dar si cinci feluri principale elaborate, alese grija de chef Arpad Bran.

La The Harp Bakery clientii gasesc in fiecare zi paine proaspata, din cele mai bune ingrediente, coapta dimineata devreme.

Deschisa la inceputul lunii decembrie, The Harp Bakery este prima faza a proiectului de dezvoltare a brandului The Harp. La inceputul anului viitor va fi finalizata si cea de a doua faza - extinderea The Harp Irish Pub. Localul isi va mari capacitatea de la 100 la 220 de locuri, devenind unul dintre cele mai mari restaurante din centrul Bucurestiului.

The Harp Irish Pub, detinut de omul de afaceri George Vaduva, este unul dintre cele mai vechi restaurante din Bucuresti, fiind deschis 1995. In urma cu doi ani, in 2013, intreaga locatie a trecut printr-o transformare completa care a presupus reamenajarea interioara si exterioara si rebranding.
The Harp Irish Pub si The Harp Bakery sunt amplasate in Piata Unirii, Bd.

Dimitrie Cantemir nr. 2.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod