Tendinte de frumusete pentru barbati in 2017


Facebook Twitter Comenteaza
Tendinte de frumusete pentru barbati in 2017

Cu totii acordam foarte multa atentie aspectului fizic, dar ce putem observa la inceputul anului 2017, este ca numarul barbatilor care apeleaza la chirurgie estetica a crescut.

Traim intr-o lume in care imaginea conteaza, dar daca in trecut femeile acordau mai multa atentie aspectului fizic, lucrurile s-au schimbat considerabil. Acum, multi barbati acorda foarte multa atentie aspecului fizic si starii de sanatate, si daca nu cu mult timp in urma barbatilor le era <<jena>> sa vina la medicul estetician, astazi lucrurile stau cu totul diferit.

Modul in care barbatii se privesc s-a schimbat, acestia dorind sa arate bine si cat mai tineri din punct de vedere fizic”, spune doctorul Oltjon Cobani, medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructive.

In afara problemelor frecvente precum, pierderea parului si aparitia cheliei, remodelarilor corporale, precum lipoaspiratia si abdominoplastia, cele mai frecvente cererei in domeniul chirurgiei plastice sunt la nivelul fetei. De exemplu blefaroplastia (chirurgia pleoapelor), rinoplastia sau chiar rejuvenarile cervico faciale chirurgicale sau non chirurgicale.

De asemenea, se obseva o crestere a numarului  tratamentelor cu toxina botulinica sau acid hialuronic pentru tratatrea ridurilor la nivelul fetei. „Nu cred ca ridurile de pe frunte sau orice altceva  reprezinta un semn de masculinitate sau virilitate. In schimb cred ca orice femeie ar dori ca barbatul de langa ea sa arate bine. Atunci, daca se poate, de ce nu?”, mai adauga doctorul Oltjon Cobani care le recomanda barbatilor trecuti de 35-40 de ani, in afara de sport si o dieta echilibrata, sa aiba grija de modul in care arata.

De altfel, cred ca pentru orice persoana este important sa arate bine si aici nu fac exceptie barbatii.

Modul in care privim lumea si cel in care lumea ne priveste pe noi conteaza. Primul contact cu orice persoana din jurul nostru este cel vizual, si aici nu este vorba de superficialitate ci de realitate. Cred ca un aspect fizic placut are un impact important asupra increderii in sine a unei persoane in in relatia acesteia cu cei din jur”.

Pentru cei trecuti de 50 de ani, MACS lift este o interventie chirurgicala potrivita. Indicatia pentru aceasta porocedura este data de chirurgul plastician, astfel o consultatie inainte  este necesara. Aceasta procedura se efectueaza la persoanele la care pielea fetei s-a lasat si sunt evidente excesele tegumentare la nivelul falcutelor si gatului.

"Fata de liftingul clasic aceasta metoda prezinta mai putine riscuri pre si postoperatorii si de asemenea un timp de recuperare mai rapid. De asmenea, este o metoda la care rezultatul este unul natural, scapand de aceea stigmata de <<fata batuta de vant>>".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod