Sushilize - o noua experienta culinara cu delicatese japoneze

Vesti bune se anunta pe Floreasca 55! Restaurantul Chefs Experience propune o noua experienta culinara, de data aceasta cu delicatese japoneze - SUSHI! Cand iubitorii bucatariei japoneze se intalnesc la o vorba, cu delicatese in fata si muzica buna pe fundal, ia nastere ceea ce se numeste “Sushilize(v)= to socialize over sushi@Chefs”.

Joi, 17 noiembrie de la 19:30, Chefs Experience te invita la lansarea celui mai nou concept de petrecere ce imbina socializarea cu muzica buna mixata de un DJ, invitati speciali: Chefii din Rusia: Sasha& Natasha, Sushi - gustul inegalabil al preparatelor japoneze si cei mai stylish oameni.

Si, cum petrecerile sunt o ocazie excelenta de socializare, Sushilize este cel mai bun motiv sa iesi cu prietenii.

Chefs, iti propune sa incerci delicioasele Sushi cu creveti, somon, ton sau Gunkan cu Caviar Rosu, Tobiko, Spicy Salmon si multe alte preparate de acest gen, pregatite cu ingrediente proaspete de prima clasa. O data incercate, va veti dori sa descoperiti noi si noi arome, combinatii de ingrediente si sa va lasati cucerit de maiestria bucatarilor.

In plus, pe 17 noiembrie, de la ora 19:30, esti asteptat, din partea casei, cu shot-uri cu vodka, Tabasco si carne de midii si shot-uri cu vodka si inghetata de caviar.

Te invitam sa descoperi si sa devii parte a acestei povesti, participand la ‘SUSHILIZE’ sau pur si simplu, sa iti faci timp, in orice zi, incepand de joi, sa vizitezi restaurantul de pe Floreasca nr.55 pentru a te bucura de aceste preparate deosebite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod