Sudul litoralului luat cu asalt de turisti! Hotelurile de 2 si 3 stele pline pana pe 15 august

Agentia de turism Transilvania Hotels & Travel, parte a SIF Transilvania, urmarind dinamica cererilor de vacanta in sezonul estival 2017, pentru hotelurile din portofolilul SIF, din statiunile: Saturn, Venus, Eforie Sud, Eforie Nord a constatat ca pana pe 15 august, romanii aleg Romania si litoralul Marii Negre, toate camerele de hotel fiind rezervate complet.
Tendinta pe care noi am observat-o pentru acest sezon este aceea ca a existat o cerere substantiala venita din partea romanilor indreptata cu precadere catre hoteluri de 2 si 3 stele pozitionate in sudul litoralului, in perioada imediat urmatoare acestea fiind “fully booked”. Nici dupa aceasta data, lucrurile nu stau foarte diferit, cererile din partea romanilor pentru pachete in hoteluri de 2 si 3 stele sunt in crestere si pe capatul acesta de sezon si in contextul in care, din data de 21 august, scad tarifele”, declara Marius Zamfir, Director General Transilvania Hotels & Travel.

In sezonul estival 2017, in hotelurile din sudul litoralului, valoarea minima pentru un pachet de 7 nopti este de 630 lei cazare la 2*, si 3850 lei la 4* cazare si  pensiune completa.
 
Transilvania Hotels & Travel este tour-operatorul roman care opereaza peste 20.000 de locuri de cazare in destinatii de pe litoralul Marii Negre, Baile Felix, Covasna, Tusnad, Buzias, Predeal, precum si in orasele Brasov si Ploiesti.
Incepand cu luna octombrie, Transilvania Hotels & Travel lanseaza campania de rezervare a pachetelor pentru sezonul estival 2018.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod