Stimuleaza-ti simturile cu noua guma de mestecat 5!

Provocator, misterios si stimulant - asa poate fi descris cel mai nou produs lansat de Wrigley pe piata din Romania. 5 este un brand premium in categoria guma...

Provocator, misterios si stimulant - asa poate fi descris cel mai nou produs lansat de Wrigley pe piata din Romania. 5 este un brand premium in categoria guma de mestecat, care iti propune sa ofere consumatorilor experiente senzoriale antrenante, atrage prin ambalajul inovativ, sofisticat si seduce prin gustul aparte, delectand simturile atunci cand este savurat.

5 se diferentiaza de celelalte produse existente pe piata prin formula inovatoare care ofera o intensitate unica aromei de menta. 5 se adreseaza celor care vor sa impuna noi trenduri, care isi doresc permanent sa depaseasca barierele conventionalului si sa fie diferiti.

Personalitatea misterioasa si provocatoare a brandului ii atrage pe cei care vor sa iasa in evidenta si care prefera produsele de calitate.

Produsul este comercializat in pachete continand 12 lame, la un pret recomandat de 4,5 lei. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Evu ... mediu pe 5 Feb 2010, 14:44
    ce zici?

    Am primit o guma de mestecat electroizolanta...sau cum ii zice la noua guma "faiv". Doamna Eva, mai lasati prostiile, si mai ziceti pe site si altceva in afara de telenovele si guma electroizolanta. In comparatie cu 5, guma Turbo era si buna, si mai avea si surprize.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod