Seminar educativ de ziua Apei!

Vara este cu  noi, si fiecare actiune a noastra, este indreptata spre a fi in forma cea mai buna! Apa este in acest sezon cel mai bun prieten, pentru ca band apa aratam bine, avem energie, sanatate,stralucire, vitalitate.  Marti 31 mai, ora 19:00, in centrul Bucurestiului la cochetul Hotel Capitol de pe Calea Victoriei esti invitat la cel mai autentic seminar educativ gratuit despre modul in care apa iti schimba viata si sanatatea!

Un seminar bine structurat, cu informatii utile si cu o energie excelenta! Afli care sunt cele mai eficiente instumente pentru a-ti creste puterea de decizie atunci cand apa potabila iti este sub semnul intrebarii, plus idei si informatii pretioase despre cum cresti prin apa, calitatea vietii tale! Vii cu apa de acasa, sau apa imbuteliata din care bei de obicei, si primesti un test gratuit pentru a-i vedea parametrii.



Ce castigi daca participi la seminar?

Afli cum sa produci o diferenta majora in sanatatea ta, in calitatea vietii tale prin apa pe care o bei!

1. Informatii despre ce apa poti bea pentru a fi hidratat,protejat,sanatos!!!!

2. Vino cu o mostra din apa pe care o bei in mod curent si va fi analizata de catre specialistii nostri prin testul care iti arata ce apa bei!

3. Ce nu stiai despre apa pe care o consumi si poti afla acum

4. Ce ti se poate intampla daca bei apa din sticle de plastic sau apa de la robinet?

5. Consumul de lichide pentru o hidratare optima, prioritate in mentinerea sanatatii

6. Arta de a bea apa cu placere, fara insistenta cu care suntem indemnati sa bem apa

Beneficiile pe care apa le are asupra corpului uman sunt nenumarate, aceasta ajutand la eliminarea toxinelor din organism, la o buna functionare a muschilor si tesuturilor corpului, dar activeaza si intretine si o buna functionare a metabolismului.

Afla din cele 4 discursuri care sunt detaliile care fac diferenta atunci cand alegi ce apa bei!

Speakeri si teme propuse

1. ELENA CALIANU, Inginer in industria alimentara, Expert Sisteme calitatea APEI cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Presedinte  AQUA GROUP. Tema propusa : Apă de calitate la dispoziție în permanenta! De ce nu bei apa la timp? Pentru ca nu o ai la indemana pe parcursul intregii zile…Iar  APA este combustibil uman!

2. NICOLETA LECA, inginer chimist, sef Laborator calitatea apelor Slobozia din cadrul Sistemului de Gospodarire a Apelor Ialomita (Apele Romane); Tema propusa : "Chimia apei si calitatea vietii"
Distingem un circuit apa-om-apa care se refera la interventia activitatii omului in circuitul natural.

3.

NICU OMOTA - inginer, promotor al vindecarii pe cale naturala, discipol Valeriu Popa
Tema propusa : “Sanatate pe calea naturala “

4. LUANA IBACKA: Good life trainer, Event planner, Speaker, Ambasador AquaGroup
Tema propusa:  "Retete de apa vie".

Ocazia de face parte dintre cei educati si constienti de folosirea si protejarea celei mai importante resurse pentru viata omului, APA, ESTE ACUM! Te poti inscrie GRATUIT. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod