Ropharma lansează în România brandurile VeraDent și Orepid

Ropharma, partener Specchiasol, a lansat în România brandurile destinate îngrijirii dentare: VeraDent și Orepid. Pentru un zâmbet puternic și sănătos noua gamă de produse are ca ingredient principal suc natural de aloe vera în cazul gamei VeraDent, în timp ce Orepid este bazat pe propolis.
VeraDent oferă produse diversificate îmbogățite cu componente active precum: suc organic de aloe vera, ulei esențial de ceai verde, ulei esențial de eucalipt, ulei esențial de ceai verde, rozmarin, mușețel și nalbă, în timp ce Orepid are ca ingredient principal propolis pentru tratarea inflamațiilor sau a durerilor gingivale.

VeraDent conține 4 tipuri de pastă de dinți, 3 pentru adulți și una pentru copii și o apă de gură. Pastele de dinți pentru adulți sunt pentru protecție activă, pentru albire a dinților și pentru dinți sensibili.
Totodată, gama VeraDent conține și o apă de gură din ingrediente naturale pentru o acțiune de lungă durată. În timp ce Orepid este compusă din apă de gură și pastă de dinți pentru un un zâmbet puternic și o respirație proaspătă.

În cadrul lansării, reprezentanta Ropharma, Florența Crețu, a prezentat noile branduri ca fiind una potrivită pentru toți cei interesați de o sănătate orală  și dinți puternici: „Produsele fabricate de către producătorul italian Spechiasol conțin doar ingrediente naturale plantate de către Spechiasol pentru a putea controla 100% calitatea fiecărui ingredient și produs în parte.
Datorită acestui lucru brandurile VeraDent și Orepid dețin doar produse de înaltă calitate ce oferă o experiență cu rezultate ce nu afectează sănătatea orală, ci o îmbunătățesc asigurând un zâmbet puternic și sănătos.”

De peste 45 de ani Spechiasol a devenit pioner al unei noi culturi numite „fitoterapie”, îmbinând noile tehnologii cu ingrediente naturale pentru a obține cele mai bune produse pentru fiecare client. Spechiasol oferă produse de înfrumusețare, de îngrijire a sănătății orale sau de îngrijire corporală.

Compania Ropharma, unic partener Spechiasol cuprinde peste 81 de produse sub formă comprimate, pulberi, capsule şi siropuri ce acoperă 28 arii terapeutice, iar distribuția  produselor farmaceutice și parafarmaceutice se realizează prin depozitele farmaceutice ale celor 7 sucursale: București, Bacău, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu-Mureș și Timișoara.
Aceasta deține 3 fabrici de suplimente nutritive și un spital.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod