Reduceri de 50% în magazinele Samsonite

Samsonite România anunță reduceri de 50% la rucsacurile și valizele din gama American Tourister, pentru a le oferi turiștilor români posibilitatea de a călători fără grijă pentru bagajele lor.

American Tourister este unul dintre cele 9 mari branduri care fac parte din grupul Samsonite și prezintă aceleași garanții călătorilor care le aleg: durabilitate, design inovativ și ușurință în folosire. Cu o istorie în producerea de valize ce a debutat în 1933, American Tourister s-a alăturat Samsonite în 1993 și de atunci oferă turiștilor experiența și know-how-ul celor două dintre cele mai respectate și mai cunoscute branduri de bagaje din lume.


Valizele American Tourister au acum prețuri reduse începând de la 175 de lei pentru un bagaj de cabină și până la 850 de lei pentru valiza de 92 de litri Lightway.

Între produsele aflate la reducere se află și cel mai popular model American Tourister – valiza de cabină cu carcasă dură Bon Air. Geamantanul de 53 de litri este disponibil în 9 culori distincte și este un spinner, adică are roți care se mișcă în toate direcțiile, ceea ce îl face foarte ușor de folosit. Un alt avantaj al său este greutatea de doar 3,4 kg, foarte mică pentru un bagaj hard case. Bretelele în formă de X fac împachetarea mai ușoară și se asigură că hainele vor ajunge la destinație cu cât mai puține cute.


Promoția este în desfășurare și va continua până la epuizarea stocului limitat. Reducerea de 50% este disponibilă în toate cele 26 de magazine Samsonite din România, dar și în magazinul online Samsonite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod