Primăvara în Dubai

Primăvara este, în mod tradițional, ultima ocazie de a vă bucura de briza răcoroasă a orașului înainte de sosirea verii. De asemenea, este momentul perfect pentru a încerca cele mai noi activități în aer liber din oraș care au fost inaugurate în ultimele luni.

Cu trei parcuri tematice și un parc acvatic, Dubai Parks and Resorts oferă vizitatorilor o experiență unică în lume. Mândrindu-se cu peste 100 de atracții incredibile situate în interior și în aer liber care există în Motiongate Dubai, Bollywood Parks Dubai, Legoland Dubai și Legoland Water Park, acest labirint al distracției le oferă copiilor o experiență de neuitat. De asemenea, parcul Riverland Dubai, situat în centrul orașului, oferă întregii familii numeroase tipuri de divertisment și preparate culinare.
Potrivit pentru toate vârstele.

Dubai găzduiește parcuri și grădini spectaculoase care sunt ideale pentru a petrece o zi de neuitat în aer liber alături de întreaga familie. Primul parc tematic strălucitor din regiune Dubai Garden Glow le oferă vizitatorilor expoziții florale sclipitoare, instalații acvatice și peste 100 de dinozauri animatronici în mărime naturală. În același timp, Grădina Miracolelor din Dubai își întâmpină vizitatorii într-o lume a minunilor florale. În această grădină cu o suprafață de 72.000 mp se află mai multe structuri remarcabile, unde pot fi văzute cele 50 de milioane de flori care acoperă diferitele exponate. Un alt loc ce merită vizitat este Grădina Fluturilor din Dubai, care găzduiește peste 35.000 de specii de fluturi în zece cupole construite la comandă.
Potrivit pentru toate vârstele.


Perfecte pentru o plimbare sunt și cele mai noi destinații în aer liber din Dubai, ideale pentru a vă relaxa, a vă juca și a lua masa.


o    The Pointe este noua destinație de pe țărmul Palm Jumeirah, găzduind un complex dedicat cumpărăturilor, restaurantelor și divertismentului situat pe partea cealaltă a golfului față de Atlantis. Această destinație cu o suprafață de 130.000 de metri pătrați găzduiește fântâni spectaculoase, o promenadă plină de viață și peste 80 de restaurante și magazine.

o    Situat între Pearl Jumeirah și viitorul Jumeirah Bay, La Mer cuprinde mai multe zone distincte, inclusiv o plajă, un centru de recreere și divertisment, numeroase cafenele și restaurante uluitoare, precum și cel mai nou parc acvatic din Dubai, Laguna Waterpark.

Cu luminile sale sclipitoare și picturile murale spectaculoase situate pe toată lungimea promenadei, La Mer este plin de peisaje unice care sunt perfecte pentru o postare de neuitat pe Instagram.

o    Proaspăt deschisa zonă Al Seef își face simțită prezența în districtul istoric al Dubaiului. Situată lângă emblematicul Râu Dubai, această dezvoltare cu o suprafață de 232.000 mp include o zonă istorică distinctă cu arhitectură veche care se integrează perfect printre structurile contemporane. De asemenea, Al Seef găzduiește o multitudine de concepte de shopping în piața sa în aer liber, precum și o colecție irezistibilă de restaurante.

o    Situată în Al Khawaneej, o zonă a Dubaiului care se dezvoltă în permanență, The Yard este un refugiu suburban situat la malul lacului care cuprinde o curte rustică, o piață agricolă cu produse organice, o brutărie, restaurante și spații pentru servit masa cu aer condiționat și în aer liber, o combinație unică de magazine, un lac traversat de două poduri, poteci umbrite și zone de picnic amenajate.

o    Cea mai recentă destinație insulară a Dubaiului, Insula Bluewaters se mândrește cu 200 de concepte gastronomice și de retail într-un district modern cu priveliști superbe asupra Golfului Arabiei. Situată lângă Jumeirah Beach Residences, Bluewaters găzduiește și Ain Dubai, cea mai mare roată panoramică din lume și atracția principală a insulei.

o    Global Village aduce laolaltă culturile pentru a ajuta vizitatorii să exploreze numeroasele țări ale lumii în doar câteva ore - fie că e vorba de Big Ben din Londra, de turnul înclinat din orașul italian Pisa, de Taj Mahal sau de Egiptul antic. Există o mulțime lucruri de făcut pentru întreaga familie, peste 75 de țări prezentând produse de artizanat și preparate culinare tradiționale în peste 30 de pavilioane.


o    Ripe Market este un loc perfect pentru relaxare alături de întreaga familie la sfârșit de săptămână. De la spectacole muzicale până la unele dintre cele mai apreciate concepte culinare din Dubai, există ceva bun pentru fiecare membru al familiei. De asemenea, piața găzduiește artizani, designeri, bijutieri, artiști și creatori, cu activități pentru copii, cursuri de yoga, o mini grădină zoologică, cursuri de călărie, ateliere, muzică live și multe altele.

De asemenea, Dubaiul oferă decorul perfect pentru scăpa de viața aglomerată din oraș și pentru a vă bucura de natură.


o    Una dintre cele mai uimitoare atracții naturale ale Dubaiului, Hatta are în fundal peisajul incredibil al Munților Hajar. Celebrând serenitatea și peisajul spectaculos al enclavei montane Hatta, o serie de noi proiecte și atracții turistice deschise recent oferă vizitatorilor o perspectivă unică asupra parcului național - de la energicul Hatta Wadi Hub, până la experiențele de neuitat din spațiile de cazare ecologice Hatta Damani Lodges și Hatta Sedr Trailers. De asemenea, vizitatorii pot alege să-și petreacă noaptea și în campingul Hatta, un loc de campare dedicat unde pot fi instalate corturi pentru a oferi o experiență care combină interiorul cu exteriorul.

o    Lacurile Al Qudra le permit vizitatorilor să descopere spectaculoasa oază deșertică a Dubaiului, formată dintr-o serie de lacuri artificiale împrăștiate pe 10 hectare în deșertul Saih Al Salam din Dubai. Vizitatorii pot savura un picnic delicios după o plimbare relaxantă pe pista de biciclete Qudra, iar apoi pot admira fauna sălbatică locală în mediul său natural, cum ar fi păsările flamingo, lebedele și numeroase păsări migratoare. Cel mai nou membru al grupului artificial de lagune din Al Qudra este Lacul iubirii, modelat sub forma a două inimi împreunate.



o    Deșertul Al Marmoom este cea mai nouă rezervație naturală a Dubaiului. Aceasta va găzdui în curând rezervația naturală Deșertul Al Marmoom, cel mai mare proiect turistic de acest tip din regiune. De asemenea, este prima rezervație neîngrădită de conservare a unui deșert din EAU, gazdă a sute de specii de animale sălbatice - de la antilope oryx și gazele arabe până la vulpi și pisici sălbatice. Rezervația va include zece platforme de observare a animalelor și păsărilor, punți de observație pentru stele și apusuri și chiar și un teatru în aer liber.

•    Grație soarelui prezent pe cer pe toată durata anului și combinației unice de deșert și plajă, Dubai este locul perfect pentru activități pline de adrenalină.
o    Locurile de joacă din oraș, amenajate pentru a semăna cu o pădure, au fost concepute special pentru a apropia copiii de natură, aceștia putând să se rostogolească pe iarbă, să sape în pământ, să exploreze plante și să se bălăcească în apă. Parcul natural Aventura este o destinație unică de aventură care cuprinde tiroliene, pereți de alpinism orizontali și verticali, precum și un traseu distractiv cu funii, toate ideale pentru întreaga familie. Parcul de aventură XPark JR conține case în copac, poduri din lemn și plase pentru cățărat, o zonă de joacă cu nisip, o mini grădină zoologică și chiar și o „bucătărie cu noroi” care să îi ajute pe copii să se conecteze cu natura.
Parcul natural Aventura este potrivit pentru copii de peste 6 ani.
XPark Jr. este potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani.

o    Scena înfloritoare de skateboarding din Dubai oferă câteva spații cu adevărat impresionante pentru skateboarderi (sau skateboarderi aspiranți), cu rampe potrivite pentru orice nivel de experiență și lecții care să vă ajute să vă îmbunătățiți tehnica.
XDubai Skatepark este cel mai mare skatepark din EAU, un rai al skateboarderilor cu o suprafață de 3.100 mp.
Potrivit pentru copii de peste 4 ani.

o    Dubai Autodrome este un mod minunat de a petrece o zi cu familia, instituția organizând activități dedicate pentru copiii care vor să învețe cum să conducă. Orice copil care are cel puțin șapte ani își poate petrece întreaga zi mergând cu viteză pe pista interioară, în timp ce copiii mai mari se pot urca la volanul unui cart mai puternic pentru a alerga pe pista în aer liber dotată cu un pod, un tunel și 17 curbe.
Potrivit pentru copii de peste 7 ani.

•    În Dubai puteți găsi locul perfect pentru a vedea un film de familie în aer liber și pentru a vă relaxa sub stele în timpul unor experiențe cinematografice de neuitat - fie că mergeți la cinematograful în aer liber Outdoor at Galleria Mall, care are în fundal emblematicii zgârie-nori ai Dubaiului, fie că alegeți ambianța relaxantă și intrarea gratuită de la Pyramids at Wafi, situat în clădirea amenajată în stilul Egiptului antic a Wafi Mall.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod