Preda Publishing: despre cărți, rafturi și rânduri alese

Cu siguranță nu te surprinde că proporția cărților tipărite scade continuu în era digitală. Însă cititul rămâne le fel de important. Cuvintele sunt baza oricărei acțiuni, iar cele scrise transmit emoții și amintiri. În dimineți ploioase sau după-amiezi liniștite cărțile îți aduc raze de soare și peisaje dincolo de propria ta poveste. Sunt magice!

Iată 5 lucruri despre cărți pe care trebuie să le afli:


1. Un scriitor are de nevoie în medie de 475 de ore pentru a scrie un roman.
2. Cea mai lungă frază dintr-o carte are 823 de cuvinte
Este vorba despre “Mizerabilii”, de Victor Hugo.
3. Numele autorilor nu erau tipărite pe coperta cărții
În trecut, cărțile erau considerate opera de artă, fiind învelite in piele și aur, fără să lase loc pentru numele de pe copertă.
4. Primul roman scris cu ajutorul unei mașini de scris a fost “Aventurile lui Tom Sawyer”, de Mark Twain.
5.

În lume există peste 130 de milioane de cărți publicate!
Din mulțimea de coperte, culori și citate, Preda Publishing îți aduce povești de răsfoit în tihnă. Cu lumină, momente de tensiune, suspans, victorie.


Cele mai multe cărți urmează un model standard. Încep captivant și au un sfârșit previzibil, cu excepția cazului în care citești dicționarul (însă chiar și atunci, poți realiza o narațiune abstractă). Dar există cărți care funcționează puțin ... diferit. Cărțile Preda Publishing spun povești cu ecou.

Nu sunt alese după aceleași reguli, nu se citesc în același mod și, uneori, te fac să descoperi lucruri noi despre tine.


Aducem la lumina tiparului narațiuni complexe, cărți unice care ating dimensiunea profund umană a fiecărui personaj. Descoperă povești de viață remarcabile cu oameni  ca noi toți, care te vor face să treci de la temeri şi obstacole inevitabile până la euforia victoriei.


Noua colecție de ficțiune Preda Publishing îți aduce mai aproape aventuri și misiuni secrete.

Încearcă o lectură fascinantă care îți taie respirația: Asasin American, de Vince Flynn.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod