Porsche Design Sport si adidas prezinta colectia de primavara-vara

Porsche Design Sport si adidas lanseaza pentru sezonul primavara-vara 2013 o colectie rafinata si tehnica de produse sport pentru barbati, realizate pentru a putea fi folosite cu orice ocazie: in parc, pe strada sau pe vapor, in timpul unei plimbari pe mare.

Colaborarea dintre adidas si Porsche Design Sport este cunoscuta pentru designul atent realizat, precum si pentru detaliile tehnice.

Pantoful  Driving ELSwFor motion® este elementul principal al liniei de primavara-vara. Partea superioara este subtire, foarte usoara si perforata, pentru a permite aerisirea piciorului.

Jacheta Dust este construita astfel incat sa fie rezistenta la vant si apa, iar pantalonii Driver sunt realizati din material schoeller® cu tehnologie 3XDRY®, pentru a asigura senzatia de racoare si confort. Odata cu acest sezon, Porsche Design Sport prezinta si gama de genti Sophisticated Sport Mobility Line, realizata din materiale rezistente la apa, moi si atractive.

 

Porsche Design Sport este rezultatul colaborarii dintre adidas si Porsche Design. Lansata in anul 2006, colectia Porsche Design Sport combina excelenta in inginerie cu pasiunea pentru stil.
Colectia lansata foloseste cele mai avansate tehnologii din industrie, materiale de calitate superioara si un sistem de productie exemplar. Porsche Design Sport stabileste noi standarde in era produselor sport de lux, prin stilul elegant,  informal si tehnic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod