Pampers Premium Care ajută pielea bebelușului tău să respire

Pampers Premium Care ajută pielea bebelușului tău să respire datorită micro-porilor ce lasă aerul să pătrunda în scutec
Pampers Premium Care ajută pielea bebelușului tău să respire datorită micro-porilor ce lasă aerul să pătrunda în scutec

Cu siguranță toate mămicile își doresc ca întreg corpul puiului lor să se bucure de efectele benefice pe care aerul le are asupra pielii. De aceea, Pampers a creat scutecele Premium Care, care lasă aerul să pătrundă în scutec prin intermediul micro-porilor din componența sa, ajutând pielea bebelușului tău să respire, chiar și atunci când este acoperită de scutec. Pampers Premium Care contribuie la menținerea unui mediu adecvat pielii micuților, în care aerul circulă, iar umezeala este rapid absorbită de pe suprafața pielii.

Pielea, cel mai mare organ senzorial al micuțului, reprezintă “fereastra lui către lume”.
Dar fiind delicată și sensibilă, are mereu nevoie de îngrijire și atenție specială, pentru a fi sănătoasă și receptivă la atingere. Având grijă de pielea bebelușului tău, nu numai că îi menții sănătatea, dar creezi în același timp multe oportunități de atingere, contribuind astfel la întărirea legăturii dintre tine și bebelușul tău.

Când este mic, iar cuvintele nu au încă o semnificație aparte pentru puiul tău, o simplă atingere înseamnă totul, indiferent că este vorba despre schimbarea scutecului sau despre o îmbrățișare.
Atingerea și afecțiunea ta relaxează milioane de terminații nervoase din pielea lui, reducând stresul și făcându-l pe micuț să se simtă protejat și iubit. Este o experiență neprețuită în crearea unei legături puternice între voi, ca mamă și copilaș.

Pentru ca puiul tău să beneficieze de cea mai bună îngrijire, scutecele Pampers Premium Care ajută pielea micuțului tău să respire. Oferind pielii o protecție de 5 stele, scutecele Pampers Premium Care sunt cele mai subțiri scutece super-absorbante de la Pampers, ce mențin uscată pielea celui mic până la 12 ore.
Pe lângă tehnologia inovatoare ce permite pielii să respire, Pampers Premium Care vine (pentru mărimile 1-3) cu un sistem unic tip fagure, ce absoarbe atât umezeala, cât și scaunele moi. Pielea atât de fragilă a bebeluşului se va simţi bine în materialul moale ca bumbacul, plăcut la atingere, în timp ce benzile laterale elastice se potrivesc perfect în jurul burticii, permițându-i micuţului să se mişte în voie.

Utilizarea scutecelor Pampers Premium Care alături de şerveţele umede Pampers Sensitive îi va da oricărei mămici oportunitatea de a-i oferi copilașului său protecţia şi îngrijirea pielii de care acesta are nevoie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod