Pact - cărucior ultra compact ideal pentru vacanță

Știm cu toții momentul acela în care pregătești bagajele pentru o vacanță mult așteptată și planificată, dar te lovești de problema spațiului. Oare unde încap toate bagajele? Sigur intră toate acolo? În acel portbagaj care acum pare de două ori mai mic, când vezi atâtea genți, trolere și căruciorul lângă el. Da, deși vacanțele și excursiile sunt momentele noastre preferate, parcă nu mereu merge totul așa cum am planificat. Nu-i nimic! Pact te scapă de o grijă. Este ultracompact, se pliază în doar câteva secunde și nu cântărește mai mult de 6 kg! Este atât de micuț când e pliat, încât datorită mânerului special, îl poți purta pe umăr precum o geantă. Să nu mai vorbim, că în portbagaj abia se simte prezența lui, încape perfect printre bagaje și nu deranjează cu kilograme în plus.

Puteți călători și în jurul lumii fără probleme.

Cum ar fi dacă fiecare zi s-ar transforma într-o zi de vacanță? Cu Pact fiecare plimbare e ca o vacanță, datorită mini companionului Pact, care este gata să călătorească oriunde și oricând. Cu acele extra opțiunilor incluse ai spune că e greu și nu îți ușurează munca, dar el vine de-a dreptul cu kilograme în minus pentru a face fiecare plimbare mai plăcută. Se plieza cu o singură mână în doar câteva secunde, folosind mânerul special și gata!

Cu sosirea vremii bune parcă-n fiecare zi îți vine să ieși la o plimbare-n parc. Să te relaxezi înconjurată de natură, cu razele soarelui care te mângâie ușor. Dar dacă dorești să îți ferești puiul de razele UV, prietenul nostru Pact vine cu o copertină care se prelungeșe și oferă protecție solară UPF 50+.

Nu te îngrijora, această copertină dispune de un mini-gemuleț pentru a putea supraveghea bebelușul tot timpul. Mai mult, dacă cel mic dorește să se bucure de un somn liniștitor la aer curat, spătarul căruciorului este reglabil în mai multe poziții, pentru a oferi tot confortul celui mic. Datorită opțiunii de înclinare a spătarului, Pact este potrivit până și pentru cei mai mici călători, el oferă călătorii sigure și confortabile de la naștere până ce bebe ajunge la o greutate de 15 kg. În plus, el este compatibil cu toate scoicile auto Joie.

Ce faci când mergi cu căruciorul pe o suprafață denivelată și scutură copilul? Nimic! Știi de ce? Pentru că Pact este dotat cu suspensii integrale, adică pe toate roțile, astfel fiecare plimbare este lină și o adevărată plăcere indiferent de drumul pe care mergi.

De asemnea, oferă posibilitatea de activare a frânei cu un singur picior. Ușor și eficient!

Acum că am vorbit despre relaxare, odihnă și călătorii, hai să discutăm puțin și despre siguranță, până la urmă siguranța celui mic este prioritatea oricărui părinte. Ce sentiment e mai frumos decât atunci când îl vezi că e fericit și în siguranță? Pentru noi căruciorul Pact, dotat cu o bară de protecție cu husă textilă, înseamnă un plus de siguranță. Acesta oferă și două poziții distincte pentru suportul de picioare, tot ce e mai bun pentru micuți.

Un prieten de nădejde care nu te lasă la greu, mai ales când mergi la o sesiune de shopping. Un partener care poate nu îți oferă sfaturi legate de fashion, dar care e mereu un gentleman și duce toate cumpărăturile.

Cum să nu-l iubești? Tocmai pentru că știe cât de mult îți dorești puțină libertate, acum mâinile tale sunt libere pentru a putea explora în detaliu fiecare magazin. Pact va deveni cu siguranță cel mai bun prieten, pentru zile mai ușoare și vacanțe mai plăcute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod