Noutăți de primavara de la Halewood Wines & Spirits

În cadrul Good Wine, Romania’s Wine Convention, între 2 și 4 Martie 2018, la standul Halewood Wines & Spirits a putut fi văzută și degustată în premieră noua gamă de vinuri premium Byzantium având o nouă înfățisare - modernă, proaspătă, atractivă și potrivită cu personalitatea brandului- dată de noile etichete și noua zonă de recoltare a strugurilor.

Noua gamă Byzantium ilustreaza individualitatea uneia dintre cele mai importante regiuni viticole romanesti- Dealu Mare. Precizez că toate cele 3 sortimente ce aparțin gamei: Blanc, Rosé, Rosso provin din viile Halewood din aceasta regiune.

Sunt vinuri expresive, echilibrate, bine structurate, arome tipice soiurilor din care provin, lungi după degustare.”, a declarat Lorena Deaconu Stoian, Enolog Senior al Halewood Wines & Spirits.

Byzantium Blanc 2017 este un vin elegant în care aromele se succed în cascadă -  mai întâi cele de ananas, grapefruit și floare de soc provenite de la Sauvignonul Blanc, apoi cele de fructe galbene coapte date de Chardonnay și la final cele florale date de Feteasca Albă.

Byzantium Rosé - Shiraz 2017 te cucerește prin prospețimea, culoarea tinerească și aromele delicate de zmeură, căpșune și grapefruit.

Gustul este echilibrat și lung, dominat de fructe roșii, cu ușoare note de condimente.
Byzantium Rosso 2016 este un vin generos, complex și bine structurat, în care toate cele trei soiuri – Fetească Neagră, Shiraz și Cabernet Franc își aduc cotribuția. Vinul te încântă cu arome de fructe roșii și negre de pădure, tonuri de eucalipt și  condimente, note florale discrete de violete în post-gust.

Noua Gamă Byzantium este disponibilă în HoReCa, modern retail, precum și pe www.halewood.shop. Prezența Halewood Wines & Spirits pe parcursul celor trei zile, a surprins vizitatorii cu o serie de noutăți și premiere, precum: gamele Floarea Soarelui și Floare de Lună cu o nouă înfățisare; noi sortimente La Umbra - gama recent intrată pe piața locală, ediția limitată a nobilului spumant Rhein Extra Vintage 2013 și nu în ultimul rând noutăți din categoria vinurilor de import, precum și a bauturilor spirtoase.

Portofoliul Halewood Wines & Spirits este unul impresionant atât prin diversitate cât si prin calitate: Vinuri producţie proprie: Hyperion, Neptunus, Kronos, Rhea, Theia, Rhein Extra, Colina Piatra Albă, Byzantium, Floare de Lună, Floarea Soarelui, Prahova Valley, Lambrini, La Umbra; Vinuri de import: Concha y Toro, Marchesi de Frescobaldi, Vega Sicilia, Trapiche, Torres, Louis Jadot, Tinazzi, etc.; Spirtoase: Whitley Neill, Liverpool, The Poques, West Cork, Rum 66, Red Square Vodka, etc.; Apă tonică, beri, ready to drink: Lamb & Watt, Crabbie's Original Ginger, John Crabbie, Sadler's Craft Beers, Caribbean Twist.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod