Eveniment KIDS PLAY&FUN - Teatru muzical, jocuri interactive și workshop dedicat mamei

Duminică, 4 Martie, orele 10:00-12:30 la Caro Hotel, Sala Ballrooom, ne-am jucat, ne-am distrat și ne-am relaxat într-un cadru prietenos și plăcut, la evenimentul KIDS PLAY & FUN. Cei peste 300 de copii și părinti au fost întâmpinați de prințesele Alba ca zăpada și Tinkerbell,  având parte de provocări interesante și inedite.

Workshp-ul de arta dedicat mamei a fost apreciat deopotrivă de copii, dar și de mămici, meșterind împreună semne de carte colorate și vesele. A urmat ora de spectacol pus în scenă de trupa de teatru muzical educativ PAM PAM.

Copilașii au aflat că “La Scoală este ca-n povesti”, iar actorii: PIA, VIO, KITO, Împaratul Lenevilă și simpaticele mascote PAM PAM si BUM BUM au cucerit audiența cu replici savuroase, fiind răsplatiți cu multe aplauze.
Alaturi de aceștia, trupa de copii PAMPAM jr. a cântat și a dansat cele mai îndrăgite melodii, pătrunzând, prin joacă, în tainele învățăturii: “Anotimpurile”, “Număratoarea”, “Alfabetul” după un scenariu original si educativ.

Una dintre surprizele evenimentului a constat în întâlnirea celor prezenți cu copiii “VOLUNTAR IN JOACA”, ei au purtat tricouri cu mesaj ușor de identificat.
Micuții și-au luat rolul în serios, acela de a interacționa și a se juca cu copiii prezenți la eveniment. Voluntarii au fost responsabili fiecare sau în echipă de câte un joc: “ceasul urias”, “twister”, “cel mai înalt turn” “cuburi colorate”, “bowling” și au devenit, pentru două ore, traineri importanți, explicând jocurile, organizând concursuri și aratând dedicare și prietenie pentru copiii cu poftă de joacă.

Sesiunea de “meet&greet” a fost una lungă și colorată, copiii și-au dorit să facă poze cu persoanjele dragi pe care le-au îmbrățisat și au stabilit următoarele întâlniri la fel de voioase și frumoase! Tombola primaverii s-a aratat a fi una foarte bogată, cu multe premii, surprize, zâmbete și bucurie pe chipul copiilor și al părintilor! Toti copiii au primit cadouri din partea organizatorilor și a partenerilor evenimentului.

Atmosfera evenimentului a fost una relaxată, de joacă și de reîntalnire cu prieteni dragi, am petrecut împreună o dimineată de duminică cu multa voioșie, ne-am testat abilitățile de mici meșteri făurind cadouri pentru Ziua Mamei, am intrat în atmosfera fascinantă a spectacolului de teatru muzical.
KIDS PLAY&FUN a fost un eveniment dedicat familiilor cu copii care se bucură împreună de timp de calitate, de voie bună, de jocuri interactive, care iși oferă momente unice, unde copiii se distrează și învată prin joacă, iar părinții se relaxează alături de cei mici. Un eveniment organizat de Casa Veselă Events.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod