Netflix on the go -La ce să te uiți pe drumul spre festival

Ești deja în drum spre Bonțida sau te pregătești de plecare? Oricum ar fi, drumul până acolo este un bun prilej de a ajunge la zi cu serialul preferat sau a începe unul nou. Ți-am pregătit o listă de titluri care îți pot face călătoria mai plăcută.

În drumul spre festival, funcția de download a aplicației Netflix de pe telefon sau tabletă o să te ajute să iei poveștile preferate cu tine oriunde, chiar dacă ai acces la internet intermitent. Și, pentru a te bucura și mai mult de experiența Netflix, îți recomandăm să folosești noua funcție de Smart Download.

De acum nu va mai trebui să ștergi episodul tocmai vizionat și să-l descarci pe următorul, Smart Download va face asta în locul tău atunci când ești conectat la wi-fi.  Astfel, în momentul în care ai terminat un episod, următorul din serie va fi automat descărcat.
Funcția Smart Download este disponibilă în acest moment pe Android și, în curând, și pe iOS.

Recomandările pentru deplasările din vara asta:

Fete cuminți – SERIAL ORIGINAL NETFLIX - Trei mame din suburbii orchestrează un jaf la magazinul local pentru a ieși din problemele financiare și a deveni independente.
Împreună. Noi nu ți-am recomanda să faci asta dacă simți că ți-ar fi buni niște bani în plus de festival.

Comedieni în mașini la o cafea: Nou 2018: O cafea proaspătă – SERIAL ORIGINAL NETFLIX - Într-un nou set de 12 episoade, Jerry Seinfeld se plimbă cu 12 comedieni celebri, precum Jerry Lewis, Ellen DeGeneres și Dave Chappelle. Un pretext numai bun să te bucuri de o cafea în mișcare și într-o companie amuzantă.

Cineva să-l hrănească pe Phil: Felul doi – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX - Phil Rosenthal își continuă călătoria în jurul lumii, oprindu-se de această dată în Dublin, Veneția, Buenos Aires, Copenhaga, Cape Town și New York.

Doar trebuie să te pregătești pentru delicatesele din food court, nu?

The Rain – SERIAL ORIGINAL NETFLIX - La șase ani după ce un virus agresiv decimează populația Scandinaviei, doi frați caută un refugiu și posibile răspunsuri alături de alți tineri supraviețuitori. Vremea se anunță schimbătoare, așa că poate ar fi bine să înveți cum să te ferești de ploaie.

3%: Sezonul 2 - SERIAL ORIGINAL NETFLIX - Cum următorul Proces se apropie, Cauza încearcă să distrugă sistemul odată pentru totdeauna, dar Michele se trezește într-o situație nefastă.
S-ar putea ca doar 3% dintre voi să aibă șansa de a face o poză cu artiștii preferați, câteva strategii nu strică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod