Mobilier de grădină pentru adulți și copii, de la LEROY MERLIN

Vara aceasta este perfectă pentru a avea grădina mult visată, iar LEROY MERLIN îţi pune la dispoziţie o gamă nouă de mobilier pentru grădină și terasă în vederea creării unui spațiu de relaxare modern, menit să cucerească toți membrii familiei şi prietenii care vin în vizită.

Farmecul unei grădini constă în detalii, iar pe lângă mobilerul ales cu grijă, putem opta şi pentru un hamac sau un șezlong, accesorizate cu lumini pentru exterior ce vor oferi grădinii o notă aparte.



Mobilier socializare

Mobilierul alb satisfice deopotrivă gusturile pentru clasic și modern, iar albul ajută la difuzarea luminii și imprimă eleganță terasei sau gădinii.  Poți opta pentru un set cu masă, scaune și umbrelă sau pentru un set de picnic cu masă și băncuțe, în funcție de stilul decorativ pe care l-ai ales. Totodată, aceste două modele pe lângă faptul că sunt practice, ușor de folosit și minimaliste nu ocupă foarte mult spațiu, ceea ce constituie un avantaj întrucât vei avea mai mult spatiu pentru amenajarea grădinii.



Mobilerul de grădină special destinat pentru copii va aduce cu ușurință o pată de culoare și veselie întregului ansamblu.

Cei mici vor fi încântaţi de produsele imprimate cu animaluţe: gărgărițe și lei. În plus, prin achiziționarea unui astfel de mobilier cei mici vor avea propriul  lor spatiu de joacă și relaxare.  

Mobilier relaxare

Nimic nu se compară cu o după-amiază de duminică în care să te relaxezi într-un hamac sau pe un șezlong, la umbră. Vara aceasta te poți bucura de și mai mult confort cu un șezlong confecționat din textilen, ușor de manevrat datorită celor două roți incorporate.
Alături de mobilier, un suport pentru vin ar putea ajuta decorul să devină carismatic și primitor pentru a te putea deconecta de la viața cotidiană și a te bucura de câteva momente de relaxare.   

Oricare ar fi alegera ta, trendurile pentru această vară pun accent pe confort și utilitate. LEROY MERLIN declară deschis sezonul zilelor de vară petrecute în aer liber și așteaptă clienții în magazine cu produse din materiale care ating. Standarde înalte de calitate la cele mai mici preţuri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod