MaxiKlasse de la AEG: pentru succese culinare cu adevarat mari

Invita-ti prietenii la cina! Noul tau cuptor MaxiKlasse de la AEG va face totul pentru ca preparatele tale sa fie laudate mult timp de-acum inainte.

Invita-ti prietenii la cina! Noul tau cuptor MaxiKlasse de la AEG va face totul pentru ca preparatele tale sa fie laudate mult timp de-acum inainte.

„E delicios! Mai vrem cate o portie!”
Cu performantele la gatit ale lui MaxiKlasse, te poti astepta ca multi invitati sa mai ceara o portie. De aceea, volumul interior este de 74 de litri si iti ofera mai mult spatiu decat un cuptor obisnuit. Acest fapt iti da mai multa libertate de a alege: de acum nu trebuie sa elimini de pe lista purcelul de lapte sau friptura de curcan.

Oricare dintre ele va incapea in cuptor, mai ales ca tava MaxiTray este cu 20% mai mare decat o tava standard.

Aspectul cel mai apetisant

Preparatele tale vor arata ca in revistele culinare cele mai sofisticate, pentru ca sistemul TermiC°Air distribuie uniform caldura in interiorul cuptorului, astfel incat budinca, sufleul, blatul de tort, pizza si orice alte specialitati ai pregati se rumenesc intotdeauna la fel de frumos atat pe margini, cat si in centru. Mai mult decat atat, timpul de gatire este redus, pentru ca incalzirea cuptorului se face mult mai repede decat in mod obisnuit.

Da-i drumul...
la distractie!

Odata ce ai pus tava in cuptor, ai reglat durata si temperatura de gatire, munca ta s-a terminat. Te poti relaxa impreuna cu invitatii tai, fara grija ca din cuptor va iesi o friptura cu arsuri de gradul 2. Ceasul electronic integrat te anunta in ce stadiu se afla mancarea, iar cuptorul se va opri automat dupa incheierea programului de gatire.

Relaxeaza-te si dupa ce s-a incheiat petrecerea!
Dupa o cina atat de reusita, ar fi pacat sa te ostenesti curatand cuptorul. MaxiKlasse de la AEG face toata treaba singur; tu doar apesi butonul de autocuratare.
Prin procedeul de piroliza, murdaria de pe peretii cuptorului este transformata in cenusa, pe care poti s-o aduni usor, cu o laveta umeda. Cuptorul arata ca nou!

Cuptoarele MaxiKlasse de la AEG pot fi gasite in magazinele de specialitate, avand pretul recomandat de 8615 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod