“Mare Show la Palat", sold out prima categorie de bilete

Show-ul pregatit de Teo, Vio si Costel, pentru 18 februarie 2018, la Sala Palatului, a inregistrat sold out la prima categorie de bilete!

Fara promisiuni din categoria “va fi un show wow”, “veti rade pana la lacrimi”, etc., doar cu sinceritatea de a fi EI, Teo, Vio si Costel au spus publicului ca va fi stand-up comedy asa cum stiu ei sa faca de 13 ani.


“Tocmai ce-am aflat că la categoria Mare Show de pe 18 februarie de la Sala Palatului e sold out. Asta ma sperie un pic, pentru ca mai toti prietenii mei nu si-au luat bilet si asteapta invitatii", spune Costel.
La aflarea vestii, Vio a punctat: "Eu sper sa fie ok cu locurile pentru ca la ultimul meu spectacol peste 50.000 de oameni au ramas acasa."


"Multumesc tuturor oamenilor care au cumparat bilete.

Biletele sunt foarte misto, oricine ar trebui sa aiba acasa niste bilete la showul nostru. Chiar, tu ti-ai luat bilet? Pai cum asa?! Vrei sa rada priete nii tai de tine? Hai, ca se dau si ramai fara! I-auzi la el, cica nu si-a luat bilet..." a declarat si Teo, rupand tacerea.


Teo
Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de stand-up comedy din Romania si unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a inceput ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo in 2004. Aici s-a nascut prietenia cu Vio si Costel, glumele, show-urile si publicul de stand up. Foarte rapid a aparut si notorietatea, materialele sale ajungand virale pe internet.

Teo are o experienta remarcabila pe scena, incepand cu cea de club, pana la spectacole si turnee in tara, maratoane, special-uri de stand up cat si colaborari cu comedianti de afara. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse si bine documentate. De la natura umana la maruntisurile de zi cu zi, diseca automatismele de comportament, (stereotipiile) intr-un mod in care te face sa razi, dar sa si gandesti.


Vio

In formula de scena cu Teo si Costel, lui Vio ii place sa se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, il inspira pe Costel si este un barometru de umor pentru glumele colegilor sai.

Daca rade Vio inseamna ca gluma e buna.
A inceput sa faca stand up in 2004 la Cafe Deko, pe vremea in care nu exista seara amatorilor pe motiv ca inca nu era nimeni profesionist. A fost inspirat sa faca asta atat de comedianti de afara, precum Eddie Izzard cat si de baietii care incepusera sa tina primele show-uri in cladirea Teatrului National. In cei zece ani de scena, cu spectacole atat in club cat si in tara, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy in Romania.


Costel
Unul dintre cei mai populari comedianti romani, Costel este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica.

Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alaturi de colegii sai de la fosta trupa Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea si meseria lui. Ca si stand-upper Costel este un povestitor si un fin observator al atitudinilor, dispozitiilor si preocuparilor umane, cit si un performer cu umor spumos si uneori absurd, care reuseste de fiecare data sa se apropie de public si sa-l surprinda.
Biletele se vand prin: Eventim , Bilete.ro , Myticket, Bilet.ro, Iabilet si Blt si la Casa de bilete a Salii Palatului si magazinele partenere.
Organizator Kompas Events.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod