Kitul complet NumNum® Self-Feeding: Bolul și lingurițele inteligente pentru diversificarea bebelușilor

Pentru că lingurițele inteligente NumNum® GOOtensils™ s-au dovedit a fi un adevărat ajutor atât pentru părinți, cât și pentru bebelușii care încep diversificarea, magazinul de articole pentru copii BebeArt.ro a decis să aducă în exclusivitate pe piața din România Kitul complet de diversificare de la NumNum®.

Kitul complet conține două lingurițe - pentru două stadii ale diversificării și un bol cu formă conică, special create pentru a face diversificarea mai ușoară și pentru a reduce murdăria care se face atunci când bebelușul experimentează prima dată mâncatul cu lingurița.



Cum funcționează Kitul NumNum®?

Kitul NumNum® este format din două componente: castronelul Beginner Bowl și pre-lingurițele GOOtensils™, iar împreună sunt ajutorul principal atunci când bebe începe să învețe să mănânce cu lingurița.

Castronelul Beginner Bowl - ajutorul de nădejde pentru diversificarea fără bătăi de cap

Castronelul Beginner Bowl este perfect pentru bebelușii care abia încep să experimenteze mâncatul cu lingurița.

Cu un design inovator, castronelul are partea concavă în formă conică, astfel încât toată mâncarea să se strângă într-un singur punct, pe fundul castronelului. Astfel, bebelușului îi este mult mai ușor să ajungă cu lingurița la mâncare.



Pre-lingurițele GOOtensils™ - ideale pentru primii pași către o diversificare corectă

Pre-lingurițele GOOtensils™ sunt concepute după o idee inovatoare, patentată și câștigătoare de numeroase premii în industria produselor pentru copii și bebeluși. Kitul NumNum® conține două pre-lingurițe pentru două stagii de învățare:

GOOtensils™-ul albastru este pentru faza 1, ideal pentru mâncărurile pasate mai lichide. Această pre-linguriță are un capăt special, cu mici gropițe care îl ajută pe bebe să ia din castronel doar puțină mâncare, cât să învețe să ducă pre-lingurița la gură.

GOOtensils™-ul portocaliu este pentru faza 2, când bebelușul învață deja să ducă pre-lingurița de la castron la gură.

Capul pre-linguriței este special conceput pentru piureuri mai groase, având niște canale în care se prinde mai multă mâncare.

Care sunt beneficiile Kitului NumNum®?

Întregul kit este conceput în jurul nevoilor bebelușilor și părinților care sunt pregătiți de aventura diversificării. De aceea, pre-lingurițele GOOtensils™ și bolul Beginner Bowl au un design cu multe avantaje, care ajută întreaga familie să facă față cu brio provocărilor diversificării.

Beneficiile castronelului Beginner Bowl:

-    Interiorul castronelului este alunecos, astfel încât mâncarea să se strângă într-un punct ușor de găsit pe fundul castronelului;
-    Marginile castronelului nu sunt tari, lucru care reduce riscul de clătinare și răsturnare;
-    Baza castronelului este mai largă și oferă stabilitate pe suprafețele plate;
-    Castronelul este confecționat din materiale sigure pentru cuptorul cu microunde și pentru mașina de spălat vase.

Beneficiile pre-lingurițelor GOOtensils™

-    Bebelușul nu trebuie să știe cum să balanseze mâna și cum să ia mâncarea din bol;
-    Pre-lingurița pentru faza 1 ia din bol doar puțină mâncare, cât să nu pice pe jos;
-    Pre-lingurița pentru faza 2 prinde în canale mai multă mâncare și este potrivită pentru piureuri mai groase;
-    Textura pre-lingurițelor ajută și la calmarea durerilor gingivale;
-    Pre-lingurițele se pot spăla în mașina de spălat vase.



Când e potrivit să folosiți Kitul NumNum®?

Kitul este potrivit pentru momentul când începeți diversificarea.

Cel mai probabil, vârsta potrivită este cea de 6 luni, atunci când bebelușul poate să stea singur în șezut. Cel mai bine este să introduci ustensilele atunci când bebelușul tău își exprimă interesul.

Care sunt cele mai potrivite mâncăruri pentru Kitul NumNum®?

Kitul poate fi folosit cu mai multe feuri de mâncare, de la mâncarea pentru bebeluși, piureuri și până la iaurturi. Sunt nenumărate rețete pentru bebeluși pe care le poți folosi pentru diversificare.


Când este momentul potrivit să treceți la o lingură normală?

Majoritatea copiilor învață să rotească încheietura în jurul vârstei de doi ani. Rotirea încheieturii este principalul semn că puteți trece la lingurile normale. Un alt semnal este momentul când copilul tău începe să ia mâncare și de pe marginile castronelului.

Unde găsești Kitul NumNum® în România?


Poți găsi Kitul complet NumNum® pe BebeArt.ro, importatorii exclusivi de la noi din țară.

Kitul format dintr-un bol și două pre-lingurițe este ideal pentru primele mese cu mâncare solidă și piure-uri, dar și pentru auto-diversificare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod