Kinga Sebestyen își aduce băiatul din Canada să doboare recordul Kangoo Jumps în România

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare și creator de programe de slăbit și recuperare medicală, se pregătește pentru cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie. Evenimentul va avea loc pe 13 octombrie în Piața Unirii din Oradea, unde vor participa peste 1300 de persoane. Printre acestea se vor afla și băiatul său, Alex, care va veni tocmai din Canada pentru a lua parte la manifestație, precum și fiica ei, Sugarka, cea care a slăbit 60 de kilograme cu Kangoo Jumps și a devenit instructor acreditat. În plus, medicii care se implică în studiul KAPO – Sănătate pe Ghete vor sări pe ghetele Kangoo Jumps în timpul evenimentului. Conf.univ.dr. Ligia Olivia Burtă va fi însoțită de cei doi copii ai săi, Roxana și Horațiu.

 “Vrem să motivăm generațiile viitoare să facă sport, să aibă grijă de sănătate și de forma fizică.
Copiii noștri sunt oameni de carieră, au profesii diverse și, cu toate acestea, au crescut motivați să fie activi. Copiii doamnei doctor Olivia Burtă, Roxana și Horațiu, sunt tot medici și vor face Kangoo Jumps pe scenă, alături de mama lor, pe 13 octombrie, în manifestarea ce va intra în Cartea Recordurilor. Băiatul meu, Alex, este stabilit în Canada de mulți ani, unde va termina în curând Universitatea de Marketing Management din Calgary, și va veni în România special pentru acest eveniment. Fiica mea, Sugarka, a slăbit 60 de kilograme cu Kangoo Jumps și a prins atât de mult drag de acest sport încât a devenit instructor acreditat și are propria sală în Miercurea Ciuc. Și ceilalți doi medicii din studiul KAPO, Dorina Maria Farcas si Alin Iova, vor fi toți alături de noi în Oradea, pe 13 octombrie, în Piața Unirii, la ora 13.00.
Acolo vor fi și reprezentanții Cărții Recordurilor, care vor înregistra inițiativa și vor include această acțiune în Guiness Book of World Records”
, declară Kinga Sebestyen.

Conf.univ.dr. Ligia Olivia Burtă, medic primar medicină de laborator, este unul din medicii care se implică activ în studiul KAPO - Sănătate pe Ghete, pe care Kinga l-a lansat la începutul acestui an în Oradea. Studiul urmărește evoluția sănătății a 80 de persoane care fac Kangoo Jumps alături de mine și de instructorii acreditați de mine. Aceste persoane au diverse probleme de sănătate, ori sunt supraponderale, ori au diabet, ori probleme cu coloana, cu articulațiile.

La cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie, din 13 octombrie, vor lua parte orădeni, locuitori din județul Bihor, pasionați de acest sport de peste hotare, precum și orice persoană din țară care dorește să facă mișcare și să contribuie astfel la includerea proiectului în Cartea Recordurilor.
Întrucât numărul participanților trebuie verificat de reprezentanții Guiness, cei care doresc să participe la ora de Kangoo Jumps trebuie să se înscrie în prealabil în noua aplicație gratuită de mobil, JumpClass.

Cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie va avea loc în cadrul Kangoo Jumps Festival, un eveniment derulat pe parcursul întregului weekend în Oradea, care include workshop-uri pentru instructori și traineri, conferința medicală KAPO – Sănătate pe Ghete, masterclass-uri cu prezentatori naționali și internaționali din mai multe țări și concurs de coregrafie între instructori și echipele lor din țară și străinătate. În acest eveniment s-au implicat ca şi organizatori şi parteneri, instituţii şi organizaţii de seamă de la nivel local şi naţional, unindu-şi forţele pentru realizarea acestui record mondial.
Mai multe informații pot fi găsite pe www.kangooclub.ro și pe paginile de socializare Kinga Sebestyen și Kangoo Club.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod