kika vine cu inspirație fresh

kika România anunță lansarea unei noi strategii de business, începând cu anul financiar 2014, ca urmare a preluării sale la nivel de grup de Grupul Sud-African Steinhoff.
Un portofoliu de produse fresh precum și multe noutăți pline de stil îi vor înspira pe cumpărători. Focusul va fi în continuare pe confort, funcționalitate, jocuri cromatice, atât pentru cei îndrăzneți, care vor să iasă din tipare, cât și pentru cei care preferă stilurile clasice. Întregul concept pornește de la ideea de libertate de exprimare a propriului stil.

Pentru trasarea celor mai noi tendințe în amenajarea interioară, designerii kika vor continua să urmărească trendurile de la târgurile internaționale, iar în funcție de acestea vor adapta și vor reînnoi sortimentul de mobilier și de decorațiuni interioare.  În acest moment, cele mai bine vândute produse sunt canapelele, urmate de mobilierul de dormitor și cel de dining.

kika România a lansat deja 3 broșuri noi care prezintă noile produse precum și pe cele cu prețuri reduse.
Spre exemplu, living-ul Start care include și o măsuță are prețul de 549 lei, iar canapeaua extensibilă Flash va costa 599 lei. Conform devizei „totul dintr-o singură sursă”, kika va continua să ofere o paletă largă de servicii. În toate sectoarele, acest concept este orientat în funcție de clientul țintă.

În timp ce prețurile produselor vor fi reduse cu până la 15%, cumpărătorii se vor bucura de aceeași calitate premium, asigurată de furnizorii selectați cu grijă, kika având acces la achiziția, logistica și aprovizionarea grupului Steinhoff.  Retailerul austriac de mobilă continuă astfel strategia de fidelizare a clienților, de creștere a traficului și de consolidare a poziției sale pe piața de profil alături de organizarea de evenimente în magazin, creând experiențe plăcute și de neuitat în timpul cumpărăturilor.


În plus, comunicarea va fi mult mai targetată și orientată către consumator, noul slogan al companiei fiind “kika, ne vedem acasă”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod