HAPPYCINEMA® se extinde în toată țara

Până la finalul anului 2018, HAPPYCINEMA® va deschide noi cinematografe în Alexandria și Bistrița, iar în 2019 se va continua cu Bacău, Slobozia și alte două orașe cu peste 200.000 de locuitori.

De asemenea, în 2019, și publicul din București va beneficia de un nou multiplex HAPPYCINEMA®, dezvoltat în Colosseum Mall, centrul comercial ce va fi inaugurat în cadrul Colosseum Retail Park din Nord-Vestul capitalei, situat pe Soseaua Chitilei, in sectorul 1. Prevăzut cu 7 săli de proiecție și cu un design ultra-modern, multiplexul HAPPYCINEMA® din cadrul Colosseum Mall va fi dotat cu echipamente și tehnologie de ultimă generație.


Având în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România, HAPPYCINEMA® va fi al doilea lanț de cinematografe din țară.

HAPPYCINEMA® este un brand construit cu capital 100% românesc, iar valoarea investiției în dezvoltarea de noi cinematografe va fi de peste 7 milioane de euro. 


Ecaterina Mateescu, administrator al Happy Cinema, a declarat: România este una din țările cu cele mai puține cinematografe din Europa, există încă foarte multe orase mari fără niciun cinema.

Dorim să aducem România în fruntea clasamentului european și să deschidem cinematografe mai ales în orașe în care locuitorii nu au posibilitatea de a merge la cinema.
Dorim să oferim posibilitatea românilor să vadă filme pe marele ecran, să se bucure de producții în premieră și de o experiență remarcabilă în sălile Happy Cinema.
Urmează să lansăm noi cinematografe atât în centre comerciale cât și în alt tip de locații.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod