Grupul eSky cucerește al cincilea continent pentru cea de-a 15-a aniversare

Agenția de turism online (OTA) eSky își continuă expansiunea globală, îmbarcându-se pe una dintre cele mai atractive piețe din Africa și anume în Africa de Sud.
Astfel, serviciile companiei vor fi acum disponibile în aproape 50 de țări și regiuni de pe 5 continente.

Potrivit experților eSky, piața sud-africană este extrem de atractivă, fiind cea de-a doua cea mai mare economie din Africa, cu aproape 50 de milioane de locuitori și o medie de 800.000 de locuri disponibile în zboruri locale și internaționale în fiecare lună.
Aici turismul este una dintre cele mai importante industrii, iar utilizatorii au un mare apetit pentru mobil (conform Euromonitor, 75% dintre utilizatori preferă dispozitive mobile atunci când caută și își rezervă aranjamentele de călătorie).

"Fiind o companie cu ambiții globale, explorăm în mod constant noi provocări. Aducem 15 ani de experiență în industrie pe o piață care a început să se dezvolte accelerat pe parcursul ultimului deceniu.
Suntem încrezători în faptul că portofoliul nostru extins de zboruri și opțiuni de cazare, combinate în pachete dinamice, precum și produsul nostru multiline vor permite utilizatorilor sud-africani să descopere destinații noi, mai accesibile și mai convenabile.” a declarat Marius Turbatu - HUB Manager eSky România și Director de expansiune la eSky Group.

Expansiunea globală rămâne unul dintre cele mai importante obiective strategice ale companiei, impreună cu dezvoltarea de soluții și produse de tehnologie.
În acest an, Grupul eSky, unul dintre jucătorii de Top din România încă din 2009, și-a lansat serviciile în țări precum: Argentina, Mexic, Chile, Austria, Germania, Elveția, Belgia și Olanda.

În acest an, compania își sărbătorește cea de-a 15-a aniversare.
Evenimentul va fi marcat de o serie de surprize pentru consumatori, inclusiv reduceri, o ediție specială de călătorie și o competiție foto internațională, cu un premiu de 15.000 PLN (3.500 EUR) constând într-un voucher de călătorie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod