Greneery, cea mai nouă colecție de buchete și aranjamente de flori de la Floria

Greneery, cea mai nouă colecție de buchete și aranjamente de flori de la Floria este realizată pornind de la culoarea anului declarată de Institutul Pantone –greenery – un ton de verde numit "nuanța neutră a naturii".
Culoarea este simbolică pentru noi începuturi, viață, aer curat, iar buchetele de flori din colecția Greenery by Floria.ro propun o apropiere de natură, o escapadă vizuală din urbanul de zi cu zi.

Buchetele sunt realizate cu multă verdeață, într-o cromatică vibrantă și verde crud, iar formele sunt neregulate, ieșite din tiparul clasic. Se folosește verdeața diversă din abundență, iar florile sunt accentuate prin contrast.Aspectul general al colecției este luxuriant, exotic, un manifest pentru viață și prospețime și o reflexie a naturii nerafinate, sălbatice.

Pentru a fi cât mai aproape de conceptul colecției, plantele îmbinate au florescența verde: hortensie, brunia, green tick, eryngium, ornitogalum, trachelium, cymbidium sau hypericum.
 Contrastul și accentuarea acestora s-au realizat prin folosirea florilor albe sau galbene precum lisianthus, trandafiri, anthurium, minirosa, bujori, alstroemeria sau solidago. 

Colecția de vară "Greenery" reflectă misiunea Floria de a aduce natura în fiecare casă și de a crea bucurie prin intermediul florilor și plantelor. Buchetele "Greenery" înviorează orice interior și ridică tonusul celor ce le privesc. Buchetele din colecția Greenery pot fi comandate online pe www.floria.ro, cu livrare în 2 ore de la finalizarea comenzii, în orice localitate din România.
 Astfel, buchetele de flori din colecție pot fi alegeri ideale pentru a fi oferite persoanelor apropiate, oriunde în țară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod