Gerard Piqué, noul ambasador global al programului Eat Like a Pro

Beko, brandul numărul 1 pe piața de electrocasnice din Europa, anunță extinderea contractului de sponsorizare cu FC Barcelona, colaborare care va aduce și numeroase inițiative de impact în următoarele trei sezoane sportive. În cadrul unei conferințe de presă comune susținută la stadionul clubului de fotbal FC Barcelona, Camp Nou Auditori 1899, Beko a fost anunţat Partener Principal, continuând să fie Partener Oficial pentru antrenamentele clubului FC Barcelona. În același timp, Beko rămâne alegerea numărul 1 în materie de electrocasnice pentru clubul FC Barcelona.

Ambele branduri împărtășesc valori comune, din dorința de a face cu adevărat o diferență în viața oamenilor atât la nivel local, cât și la nivel global.

Această viziune comună s-a materializat într-o inițiativă globală a Beko, "Eat Like A Pro", iar astăzi Beko și FC Barcelona au anunțat faptul că Gerard Piqué va deveni ambasador global al programului. La nivel local, ambasador local al campaniei va fi Larisa Petrini, Integrative Nutrition Health Coach.

Campania "Eat Like A Pro" își propune să contribuie la combaterea fenomenului global de obezitate infantilă și să îi ajute pe părinți și copii să conștientizeze importanța unei alimentații sănătoase, arătând ceea ce mănâncă eroii lor preferați pentru a performa la potențial maxim.

Ambasadorul global al inițiativei "Eat Like a Pro" și starul FC Barcelona, Gerard Piqué, a declarat: "Sunt încântat să fiu ambasador pentru o campanie atât de importantă și ambițioasă. Am început să practic sport de la o vârstă fragedă, astfel că am ajuns să apreciez importanța unei alimentații sănătoase, iar acum, ca tată a doi copii, pot spune că acest aspect este mai important ca niciodată. Statisticile globale privind obezitatea infantilă sunt șocante și nu prezintă semne de îmbunătățire, motiv pentru care sunt mândru să lucrez alături de Beko și clubul meu pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme globale".

Beko a reușit să crească vizibilitatea brandului cu ajutorul bazei globale de fani FC Barcelona, care numără aproximativ 300 de milioane de persoane.

Brandul este, de asemenea, unul dintre primii 3 sponsori recunoscuți în 13 țări, în special în țările din Europa de Est, unde sponsorizarea este cea mai vizibilă. De la începutul sezonului 2014-2015, când a demarat colaborarea cu FC Barcelona, Beko a crescut constant pe piața din Spania și a devenit unul dintre primele trei branduri de electrocasnice ale pieței locale. Vizibilitatea brandului ca lider al electrocasnicelor independente a crescut în special în Asia Pacific, Orientul Mijlociu, Africa și Europa de Est.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod