Forty pregătește terenul pentru construcția Central District 4 Elemente de lângă parcul Titan din București. 70% dintre apartamente sunt deja vândute

Dezvoltatorul Forty Management anunţă pregătirile pentru construcţia Central District 4 Elemente, un ansamblu cu o zonă rezidenţială şi una comercială. Compania a obținut în luna martie a acestui an autorizaţia de construire a primului complex rezidențial din România cu cinema în aer liber și zonă pentru sport pe acoperiș. Potrivit constructorului, clădirea va fi finalizată în trimestrul trei al anului viitor.

Central District 4 Elemente va fi format dintr-o zonă comercială de 1.397 mp și două blocuri cu 192 de apartamente tip ”Affordable Luxury”, înconjurat de o zonă de promenadă privată de 2.700 mp, plus două niveluri de parcare exclusiv subterană.


„Central District 4 Elemente a fost conceput în jurul ideii de comunitate. Noi nu creăm bariere sau ziduri, ci creăm punți de legătură între oameni și între oameni și natură, prin facilitățile de petrecere a timpului liber oferite.

Întregul concept operează cu cele 4 elemente primordiale esențiale vieții: Pământ, Apă, Foc, Aer. Aceste 4 elemente oferă tot confortul, căldura, relaxarea, intimitatea și siguranța spațiului numit ”Acasă”. Acest ansamblu este prietenos cu mediul și ridică calitatea locuirii la un alt nivel ” spune Ștefan Sterian, arhitectul coordonator de la Răzvan Bârsan& Partners.


Central District 4 Elemente înseamnă Aer - spații mari, aerisite, cu terase și balcoane unde poți așeza mese cu scaune pentru a savura cafeaua de dimineață; Apă - trei bazine mari cu apă și fântâni arteziene în curtea comună a blocurilor; Pământ - sunt 2.700 mp de curte cu plante și flori, pomi mari și zonă de promenadă; Foc - zona de socializare cu bar, grătar, umbrele de soare, mese, scaune și un cinematograf în aer liber.


Zona rezidențială este alcătuită din două blocuri cu un total de 192 de apartamente, dintre care doar 55 mai sunt disponibile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod