Food ShowCase, cel mai nou frigider lansat de Samsung, este disponibil și în Europa

Samsung Electronics Co Ltd. a lansat pe piețele europene noul frigider Food Showcase în cadrul Forumului European din Malaga, Spania. Noutatea pe care compania le-o aduce clienților săi odată cu noul produs lansat constă în două noi secțiuni inovatoare: Showcase care asigură o separare foarte eficientă și ușoară a alimentelor utilizate frecvent și InnerCase pentru alimentele care au nevoie de o depozitare pe termen lung.
Samsung Electronics Co Ltd. a lansat pe piețele europene noul frigider Food Showcase în cadrul Forumului European din Malaga, Spania. Noutatea pe care compania le-o aduce clienților săi odată cu noul produs lansat constă în două noi secțiuni inovatoare: Showcase care asigură o separare foarte eficientă și ușoară a alimentelor utilizate frecvent și InnerCase pentru alimentele care au nevoie de o depozitare pe termen lung.

Astfel, datorită ShowCase, una dintre cele două secțiuni ale noului frigider Samsung, consumatorii au la dispoziție un spațiu de depozitare de 4 ori mai mare decât în cazul unui frigider obișnuit. În acest spațiu, aceștia pot păstra alimentele folosite frecvent și au în același timp acces imediat la produse cum ar fi gustările și băuturile. Pentru o utilizare cât mai eficientă și comodă, produsele mai mari sau cele proaspete vor fi păstrate în a doua secțiune a frigiderului, InnerCase, care asigură calitatea și prospețimea alimentelor pentru o perioadă de timp mai lungă.

Secțiunea Showcase, care deschide doar ușa exterioară a frigiderului, este proiectată pentru a face organizarea și utilizarea alimentelor ușor și la îndemână.
Astfel, cu doar o simplă privire, fiecare membru al familiei poate găsi rapid alimentul pe care și-l dorește, lucru posibil și datorită compartimentelor personalizabile în funcție de nevoile fiecărui utilizator: pentru băuturi, snacks-uri, alimentele copiilor și o carcasă multifuncțională pentru diferite tipuri de alimente. Fiecare dintre cele 3 zone ale secțiunii Showcase poate păstra următoarele tipuri de alimente:


•  Zona dedicată ingredientelor pentru gătit (aflată la nivelul superior) – pentru brânzeturi și sosuri

•  Zona dedicată gustărilor pentru întreaga familie (aflată la nivelul median) – pentru băuturi și snacks-uri

•  Zona pentru copii (aflată la nivelul inferior) – pentru alimentele copiiilor și pentru diferite tipuri de produse (tot aici se află și carcasa multifuncțională)


Această separare pe zone a frigiderului Samsung Food Showcase permite oamenilor să-și organizeze alimentele într-un mod eficient și să poată găsi rapid produsele de care au nevoie. Zona Kids, de exemplu, este amplasată la un nivel inferior al frigiderului pentru a oferi acces mai ușor în special copiilor.
În plus, carcasele mai mici sunt detașabile și pot fi puse direct pe masă, aducând un plus de comoditate. Nu în ultimul rând, ușa de răcire din metal păstrează în mod eficient aerul rece în frigider.

Secțiunea InnerCase este proiectată pentru a depozita produse alimentare cum ar fi legume, carne și fructe. Spre deosebire de frigiderele obișnuite, cu sursă unică de răcire pentru congelator și frigider, sistemul de răcire All-Around de la Samsung răcește uniform atât fiecare centimetru din frigider, cât și din congelator. Aerul rece este eliminat prin mai multe puncte, pentru fiecare nivel al frigiderului. Prin urmare, în această secțiune consumatorul poate păsta fructele și legumele proaspete pentru mai mult timp și fără alterarea calității produselor.

Cu un finisaj elegant din oțel inoxidabil și un afișaj clar, albastru ca de gheață, dispensorul de gheață și apă este o modalitate simplă și la îndemâna fiecărui utilizator. Cu o simplă apăsare pe buton, utilizatorii se pot bucura de un pahar răcoritor de apă filtrată și răcită sau pot umple un recipient folosind cuburi sau gheață zdrobită.
Dispensorul Ice Master este amplasat pe ușa frigiderului și oferă încă un plus valoros de spațiu prin eliberarea a două rafturi suplimentare în congelator. Carcasa detașabilă pentru gheață este un sertar din congelator care poate fi folosit pentru a depozita până la 2 kg de gheață în plus sau alte alimente congelate. Pentru a fi cât mai practică pentru consumatori, această carcasa poate fi luată ca atare din frigider în momentul în care vor să servească gheață, fără a mai fi nevoie de mutarea acesteia într-un recipient special.
 
Tehnologia Digital Inverter a frigiderului Food Showcase îmbunătățește eficiența energetică și performanța de răcire prin ajustarea automată a compresorului cu șapte viteze RPM. Astfel, chiar dacă consumatorii deschid frecvent ușa, introduc un vas cu mâncare fierbinte sau există o schimbare a temperaturii de afară, compresorul frigiderului Food Showcase reacționează rapid și distribuie aer rece sau, după caz, își încetinește funcționarea pentru a reduce consumul inutil de energie.
De aceea, datorită tehnologiei Digital Inverter, prin folosirea frigiderului  Food Showcase se reduce consumul de energie, nivelul de zgomot și crește durabilitatea. Compresorul Digital Inverter are o garanție de 10 ani.


*Toate funcționalitățile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nelimitându-se la beneficii, design, preț, componente, performanță, disponibilitate sau capabilitățile produsului pot fi schimbate fără obligația de preaviz.

*Disponibilitatea garanției serviciului și a timpul de răspuns poate varia în funcție de țară și poate, de asemenea, să fie obiectul condițiilor de înregistrate în țara în care dispozitivul a fost cumpărat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod