Florile in cutie, cele mai populare produseflorale ale momentului

Floria.ro a lansat o colectie speciala, de Flori in Cutie, care imbina delicatetea florilor alese cu un suport special, luxos, cu care vei reusi sa impresionezi. Indiferent dacaalegi Flori in Cutie pentru un cadou sau pentru a-tiinveseli biroul, aranjamentele Floria.ro sunt perfectepentru a-ti face ziua mai frumoasa.

Designerii florali au pus accentul pentru aceasta colectie pe culori pastelate, multe nuante de roz, galben. Acestea se combina spectaculos cu accente de mov, fucsia, galbenelectric sau verde crud dat de flori precum anemone, hortensii, frezii, gentiane, crizanteme sau solidago. Nu lipsesc nici elementele decorative spectaculoase, cum ar fi eucaliptul, care intregesc aranjamentul si-I dau personalitate.

De asemenea, au fost create si cateva aranjamentemonoflorale si monocrome, care au la baza trandafiri rosii, rozsau minirosa. Acestea, combinate cu cutii negre, sunt preferate pentru aniversarile indragostitilor.



"Designerii nostri au creat aceste noi aranjamente pentru a veni in intampinarea clientilor care isi doreau un cadoudeosebit. Datorita felului in care sunt create aranjamentele, acestea isi pastreaza prospetimea pentru mai mult timp, cutiafiind in acelasi timp un accent decorativ placut. Cele maicerute aranjamente sunt cele cu trandafiri si flori pretioase, precum orhidee, anemone sau hortensii", a precizat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Indiferent de combinatia florala aleasa, Floria.ro asigura livrarea aranjamentelor in doua ore de la efectuarea comenzii, indiferent de localitatea din Romania.

Intreaga colectie "Flori in cutie" este disponibila aici: https://floria.ro/flori-in-cutie/.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod