Davera – produse de curățare românești pentru casa ta!

Când spui produse de curățare românești, spui Klintensiv Curățare – Davera, soluții eficiente de uz casnic, care acționează rapid, garantat și la sigur. Klintensiv Curățare – Davera este parte integrantă brandului mamă Klintenisv, creat si fabricat în Romania, de către compania Pro Integrator Group.

Klintensiv Curățare – Davera este un aliat în domeniul curățeniei generale. Cu un număr de peste 20 de produse în portofoliu, brandul pune la dispoziție soluții pentru curățarea pardoselilor, a geamurilor și a accesoriilor de bucătărie.
    Curățarea aragazului, a cuptorului sau a frigiderului nu reprezintă o plăcere pentru nicio gospodină. De azi, cu ajutorul produselor Klintensiv Curățare – Davera, această muncă anevoioasă devine una extrem de simplă, deoarece acestea îndepartează cu succes orice urmă de grăsime.    Indiferent că locuiești la casă sau la bloc, praful tot la fel de ușor se așază pe mobilă si pe pardoseli.

Soluțiile Klintensiv Curățare – Davera promit să curețe conștiincios orice suprafață din lemn, mai ales microporii pardoselilor.


Nici gresia, marmura sau granitul nu rămân mai prejos. Detergenții universali Klintensiv Curățare – Davera redau luciul inițial al acestora, fără a le matifia. În plus, aceștia protejează culorile și aspectul natural al pardoselii.


Frecatul cu buretele sau cu peria de vase nu mai sunt necesare când ai la îndemâna detergenții pentru spălarea vaselor Klintensiv Curățare – Davera. Cu un parfum plăcut și lejer, aceste produse beneficiază de o putere mare de spumare, degresare și spălare.

Nu uita: aceste produse se utilizează atât pentru spălarea manuală a ustensilelor de bucătarie, precum și pentru curățarea suprafețelor tari acoperite cu grăsimi animale sau vegetale.


Produsele din inox sunt ușor de curățat atâta timp cât ai la îndemână ajutoare pe măsură. Solutiile Klintensiv Curățare – Davera îndepărtează eficient urmele de murdărie, petele și depunerile de calcar de pe obiecte, formând o pelicula invizibilă, cu efect antistatic. Acestea se pot folosi în domeniul casnic, industrial și instituțional pentru a curăța baterii, chiuvete, plite sau cuptoare de aragaz și frigider.

Este recomandabilă utilizarea lor în zonele unde există apă cu duritate ridicată.


O casă primitoare are geamurile curate. Corect? Și cum altfel le poți avea dacă nu grație unei soluții eficiente? Klintensiv Curățare – Davera propune un produs ce curăță ușor și eficient orice suprafață din sticlă, lăsând-o impecabilă. Se usucă rapid, lăsând totul strălucitor în urma sa. Calitățile antistatice ale produsului previn depunerea prafului și păstrează suprafețele curate pentru mai mult timp. Soluția conferă un parfum continuu pentru mai mult de 24 de ore.


Nu face rabat atunci când vine vorba despre confortul tău de zi cu zi.

Folosește întotdeauna produse concepute special pentru casa ta!

* Klintensiv Curățare – Davera este parte integrantă a brandului Klintenisv, creat și fabricat în România din anul 2017, de către compania Pro Integrator Group.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod