Costumul de dalmatian, ideal pentru cel mic

Se apropie ziua de 1 iunie, iar tu trebuie sa te pregatesti temeic. Fie ca este vorba despre o petrecere la gradi sau pur si simplu, de un cadou pentru copilul tau, cei de la Fabrica de Magie iti propun sa achizitionezi un costum de dalamtian cu masca. Acesta il va transforma pe micutul tau, intr-unul din cei 101 dalamatieni.
Se apropie ziua de 1 iunie, iar tu trebuie sa te pregatesti temeic. Fie ca este vorba despre o petrecere la gradi sau pur si simplu, de un cadou pentru copilul tau, cei de la Fabrica de Magie iti propun sa achizitionezi un costum de dalmatian cu masca. Acesta il va transforma pe micutul tau intr-unul din cei 101 dalmatieni. Piesa vestimentara este disponibila in mai multe culori si combinatii, tot ce trebuie sa faci este sa alegi ce crezi ca i se potriveste cel mai bine piticului.

Acest produs poate fi achizitionat la pretul de 85 Ron, accesand site-ul Fabrica de Magie

Fabrica de Magie este o casa de moda specializata in productia locala de costume carnaval si accesorii pentru carnaval (copii si adulti), articole petreceri (masini de facut baloane, baloane Gigant cu heliu, seturi de petreceri cu personaje, pictura pe fata, etc), costumatii dansuri si spectacole de scena, balet (rochite de balet, body-uri de sala, flexibili), gimnastica (body-uri, cerc de gimnastica), serbare si pentru diverse alte evenimente (costume nationale, majorete si pampoane, robe absolvire, trusouri si articole de botez, costumatii si vestimentatie hostess si spatii de joaca).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod