Costum Mickie Mouse

Costum de soricel Mickie Mouse, cel mai simpatic dintre soricei. Este realizat din satin si contine: bluza, pantalon, jacheta, papion si urechi. Culori disponibile: rosu, alb, negru; accesorii incluse: papion, urechi.
 
De ce copiii adora sa se deghizeze? Viata unui copil este destul de limitata ca si posibilitati si destul de bine organizata de catre adulti. Astfel, copiii folosesc alte metode pentru a vedea locuri noi si a trai experiente inedite - isi folosesc imaginatia.

Cum ii ajuta imaginatia pe copii? Gasesc solutii pentru diverse probleme, gestioneaza stresul si isi gestioneaza sentimentele mai facil.
Ca adulti, invatam din experientele prin care trecem. Dar copiii au abilitatea de a invata nu numai din ceea ce sunt, ci si din ceea ce isi doresc sa fie.

Fabrica de Magie este o casa de moda specializata in productia locala de costume carnaval si accesorii pentru carnaval (copii si adulti), articole petreceri (masini de facut baloane, baloane Gigant cu heliu, seturi de petreceri cu personaje, pictura pe fata etc), costumatii, dansuri si spectacole de scena, balet (rochite de balet, body-uri de sala, flexibili), gimnastica (body-uri, cerc de gimnastica), serbare si pentru diverse alte evenimente (costume nationale, majorete si pampoane, robe absolvire, trusouri si articole de botez, costumatii si vestimentatie hostess si spatii de joaca).

 
Pret: 119 lei
Poti cumpara costumul Mickie Mouse de pe site-ul www.fabricademagie.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod