Chic Ville anunță tendințele în decorațiuni interioare, prin noua colecție dedicată primăverii!

Primăvara este anotimul reînnoirii, așa că este momentul perfect pentru a-i da casei tale o nouă înfățisare, mai proaspătă și mai colorată. Noua colecție Chic Ville dedicată acestui anotimp e în ton cu tendințele actuale de design interior și oferă o perspectivă surprinzătoare asupra obiectelor de zi cu zi care pot înfrumuseța orice cameră. Fiecare spațiu va fi mai primitor, mai ingenios, mai chic!

Institutul Pantone, expertul în culori la nivel internațional, ne recomandă să combinăm cu creativitate două culori anul acesta: Rose Quartz și Serenity, culori pastel ce îmbie la visare. Tot la reverie ne referim atunci când vorbim de noua colecție în nuanțe pastelate de la Chic Ville. Aceasta cuprinde o gamă variată de produse: de la mobilier bleu si roz, la suporturi si casete pentru bijuterii.
Fețe de pernă, lumânari, flori, tot ce este pastel și chic se regăsește în aceasta categorie. Mici accente de culori fine își vor pune amprenta asupra spațiului tău, ridicându-ți potentialul de visător la cele mai înalte ranguri.

Așa cum ne alocăm timp pentru relaxare, întocmai trebuie să ne implicăm și în decorarea locului în care desfășurăm aceste activități. Lectura unei cărți va fi înzecit mai plăcută atunci când ne desfătăm simțurile cu un ceai servit dintr-o ceașcă aparte, stând comod printre perne deosebite, în cel mai confortabil scaun. De lânga setul de ceai nu trebuie să lipsească șervețelele asortate, pentru că decorul poate fi chiar atât de chic! Colțul personal de citit poate fi completat de către spiritele mai romantice de colivii încântătoare, pe care le pot decora cu flori și panglici.

O stropitoare învechită folosită drept vază de flori? O veche colivie, reinventată în rolul de suport pentru lumânări parfumate? Ideile sunt nenumărate iar noile tendințe în design ne încurajează să regândim rolul materialelor și a obiectelor al căror loc era, până acum, doar pe terasa exterioară.
În noua colecție destinată primăverii de la Chic Ville, vei descoperi o multitudine de astfel de obiecte: de la stropitori cu aspect antichizat, la flori de grădină ce își vor păstra prospețimea indiferent de anotimp.

Practice și cu un efect vizual și tactil ce imită perfect florile din grădina, acestea pot fi așezate în vaze incolore cu apă, pentru a provoca și cel mai iscusit grădinar în a le ghici proveniența. În orice colț al casei, în orice anotimp, ele își vor păstra aspectul și vor trezi curiozitatea oricărui oaspete. Ghivecele din ceramică vin să completeze acest vals al vegetației – ele sunt de cele mai multe ori antichizate, în culori pastel, fine, sau albe, romantice.

Iubite mame, bunici, surori, pentru fiecare veți găsi aici cadoul ideal.
Pentru mama alegem un set de ceai de bună calitate, cu șervete asortate. Pentru bunica, o piesă șic de mobilier mic, în stil clasic. Pentru cea mai bună prietenă găsim aici colivii încântătoare decorate cu flori. Doamnele care preferă  lucrurile artizanale, unice, vor fi încântate de covoarele țesute manual în India sau vasele din alpaca ș tutuma. Visătoarele noastre dragi se vor minuna la colecția impresionantă de inimi pe care o adăpostim - de la fețe de masă dedicate, la ceainice și căni, la inimi decorative - o vei cuceri definitiv.

Orice cadou ai alege pentru preferatele tale, acesta va veni însoțit de o surpriză Chic Ville: un cadou cu dichis va acompania orice achiziție din luna martie! Așa că primăvara asta sărbătorește-o în stilul Chic Ville, delicat, deosebit, cu nuanțe de pastel și cadouri cu dichis!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod